It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Politetea rutiera nu costa

Adăugat de GeluCJ
Raportează ca șters! 128

Un gest de amabilitate in trafic nu costa nimic. Pe de o parte, poate contribui la descongestionarea traficului, pe de alta parte nu se stie cand acest serviciu iti va fi intors 🙂

12 comentarii

 1. Acuși apare Tropic și-ți bagă un – cu motivația „boring, boring, next, next” 🙂 Că doar politețea asta nu-i pentru toți!

 2. @floriano28 Niciodata nu-i vei putea multumi pe toti 🙂

 3. Ala cu autobuzul a shimbat banda pt ca asa ii impunea marcajul !

 4. @Mihnea De acord. Insa pe langa respectarea marcajului, fiind mare are nevoie si de o raza de giratie mare. Sunt unii mai mici (turisme), care nu tin cont de acel marcaj si abordeaza virajul direct pe interior.

 5. Cei cu MM/MS/BN (sau ce nr din alt oras erau) la numar macar ti-au multumit? Ca astia pe langa tupeu nonsalant de care dau dovada in traficul clujean,isi mai si arata muschii pe unde pot(desi gresesc grav in trafic),pana o sa si-o ia careva in freza….am vazut cateva cazuri „de ale lor” prin cluj,ma mir ca au scapat „nepedepsiti”.

 6. Marius Buz

  1:44 Mmmm ce buna a fost saorma de la iulius mol. Cu de toate. 😀
  Ce numere de inmatriculare aveti voi pe acolo la ratuc ? Ca n-am mai vazut asa ceva.

 7. Faith in humanity… restored

 8. frumos clip, merita sa fie clipul zilei, ca din cand in cand asa, mai avem nevoie aici pe TT si de un exemplu bun 😉 +

 9. audstele01

  Frumos, 😉 eu aplic regula ….. faci de zece ori bine si ti se intoarce inapoi o data.

 10. @apx Cred ca s-a emotionat putin 🙂

  @Marius Buz Da, e buna 🙂 Nr. de inmatriculare sunt cele obisnuite, de mult.

  @stein Always 🙂

  @the_italian_guy Merci. Intentia era de a reaminti din cand in cand soferilor (ma includ aici 🙂 ) ca politetea rutiera e o componenta a unui trafic civilizat.

  @audstele01 Si o data e mai bine decat deloc 😀

 11. De cand e doar o banda acolo pe varianta Zorilor-Manastur? Am trecut de curand pe acolo si-am observat si eu, dar anul trecut sigur erau doua 😀

 12. @MihaiS Pe o scurta portiune, pe ambele sensuri de circulatie, in virajul „ac de par” este o singura banda mai lata :), dupa care se revine la circulatia normala pe doua benzi. Ca uneori se mai inghesuie doua masini in paralel, asta e o alta poveste.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!