It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Politia in actiune

Adăugat de ungadrian
Raportează ca șters! 41

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

Noaptea ca hotii e plin DN1 de cotete pe roti cu beculete, asteptand cumiti, de obicei in boscheti. Ziua nu vezi picior de militian la dirijat.

8 comentarii

 1. De cate ori am fost la munte ,cel putin in weekend , am vazut politie (sau militian cum zic haterii) la dirijat 😉

  • asa-i? in weekend poate ai vazut, dar intreaba-i luni,marti,miercuri,joi,vineri unde sunt? Da,se blocheaza in Comarnic si la Busteni in zona trecerilor de pietoni pentru ca nu-i nici un militian sa-i opreasca din traversarea intr-un stil „oieresc”.Poate vrei sa-ti dau si video cu dn1 blocat si fara militieni pe distanta de 90km , dar cred ca-i putin cam mult sa postez un clip de 4h. Aici vorbesti cu unu(adica eu „hater”) care face drumul asta zilnic.

  • Asa e. Sau, daca ii vezi in timpul saptamanii, ii vezi cum stau la ciupit cu radarul dupa Comarnic, unde se fac doua benzi pe sens la Breaza, sa-si faca planul de amenzi.

  • @bnj2 exact despre asta este clipul, adica daca ai „valoare d’aia mare” scapi, iar cetatenii cinstiti sunt vanati mai rau ca cainii.

  • @ungadrian:
   Eu tot nu inteleg legatura dintre dirijatul circulatiei si urmarirea unui contravenient, si mai ales nu inteleg unde sunt „vanati” cetatenii cinstiti in acest clip. Vad doar politia care pleaca in urmarirea unui cocalar inconstient, care depaseste pe linie continua, in curba, fara vizibilitate. Si da, nu e vina politistilor pentru faptul ca nu au masina mai buna.

   Pe de alta parte, eu ma consider un cetatean cinstit (fiindca incerc sa respect cat mai mult regulile si pe ceilalti participanti la trafic), si au trecut cam 5 ani de cand n-am mai fost oprit de politie. Iar atunci cand am fost oprit ultima data, am fost iertat pe loc pentru becul ars pe care il aveam, desi era noapte! Politistul doar mi-a spus sa il schimb cat mai repede, si sa nu uit ca in 3-4 zile imi expira RCA-ul, apoi mi-a dat drumul mai departe.

   Nu sunt de acord cu faptul ca politia (ca institutie) nu este mai prezenta in trafic, nu sanctioneaza mai dur, etc.
   Dar nici nu sunt de acord sa ne legam de un anumit echipaj, sa ii facem „militieni” si „vanatori” pentru simplul fapt ca au asteptat pana au vazut un nesimtit in trafic si au vrut sa il urmareasca, dar n-au prea avut cu ce…

 2. Cristy SB

  Asta este. Politistii n-au nici o vina ca sunt intr-o tigaie. Isi fac treaba cu ce au. +

 3. Când dirijează spuneți că mai mult încurcă. Când nu dirijează, că de ce nu dirijează. Când nu îi sancționează pe cei care încalcă lege, sunt incompetenți. Când se duc după ei, iarăși nemulțumire.

  • De acord, @Bobiță. Și în plus, dacă ar fi întreținute Logan-urile alea, ar fi altă treabă, dar mie personal îmi este milă de ei că sunt nevoiți să conducă „tigăi” în care își riscă viața ca să urmărească pe câte unul.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!