Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Poliția în acțiune la Cluj

Adăugat de Mihai Niculescu
Raportează ca șters! 63

La prima vedere se pare ca politia intra in actiune deoarece soferul de bus a trecut pe culoarea rosie a semaforului, dar ulterior misiunea a fost abandonata. Oare a fost iertat soferul autobuzului?

9 comentarii

 1. Trebuiau pedepsit soferul respectiv, ca sau invatat ca nimeni sa nu se ia de ei…

 2. 100% de acord cu *Bucur*

 3. O treaba facuta bine pana la sfarsit,era ca Politia sa-l astepte la capat de traseu si sa-l „premieze” pentru trecerea pe rosu,cu toate consecintele care ar fi urmat.Noi nu avem de unde sti daca s-a finalizat povestea asa.Doar presupunem,ca de iertat poti fi iertat doar de popa cand (si daca) te duci la biserica sa te spovedesti.

 4. HaterInTrafic

  niste corupti imputiti, de aia am boala pe politie. ca nu si face treaba!!!

  • oskar77adi

   Hatere….Sper sa fi oprit in trafic si amendat..corespunzator ptr fapta comisa..sa vedem atunci cum o sa te justifici..! Succes..!Si te rog sa ne scrii despre fapta si amenda primita..! 🙂

  • HaterInTrafic

   ce vrei sa spui ca mai bine sa ne „ierte” pe toti, decat sa riscam sa ne-o luam si noi nu? sa dea dumnezeu sa platim amandoi pentru ilegalitatile pe care le facem.

  • oskar77adi

   Hatere..nu la asta m-am referit..daca tu doar asta ai dedus..e clar..!Repet..daca tot acuzi..ca-s niste imputiti si ca ai boala pe ei…Sa te prinda odata in offside…cand poate fara sa vrei..calci cu piciorul pe bec..si vine Politia..si-ti scrie un pomelnic..destul de substantial ca valoare…(asta ca sa nu mai zici ca nu-si fac treaba).+ alte pedepse..Stai linistiti in privinta mea..iti spun ca ultima amenda primita de mine..a fost acum 2 ani..(un radar langa Mures..circulam cu peste 12 km pe ora..peste limita de viteza acolo..) defpat este prima amenda platibila de mine in 15 ani..de soferie si a 2 amenda luata dupa 10 ani Asta ca sa „clarific” situatia..desi stiu ca n-ai sa ma crezi..nu-s un tip..care sa respecte regulile de circulatie..drastic..Mai fac si eu..prostii !dar doar la capitolul viteza..ATAT!

 5. Hatere,nu e bine sa-i urezi cuiva de rau.Roata e rotunda,nu uita 🙂

  • Sunt curios daca in cazul in care intr-o buna zi unul de asta care pentru el semaforul e inexistent ca nu-l opreste opreste politia,o va calca intr-o zi pe doamna care te-a nascut cunoscuta si sub apelativul de „maica-ta” pe trecere….roata ar fi tot la fel de rotunda pentru tine sau s-ar mai stramba putin?

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.