It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Poliția Arad ne solicită ajutorul

Adăugat de razvanbb
Raportează ca șters! 29

Cel mai probabil că au nevoie de probe indirecte pentru a localiza un infractor care a comis un furt în noaptea 3/4 iulie dintr-o locuință de pe raza localității Ususău.
Așa că dacă ați circulat pe traseul Lipova-Bata, în intervalul orar 18-22 și aveați o cameră de bord și aveți pe înregistrare o mașină break de culoare închisă, sunteți rugați să sunați la număru de telefon 0257 207113.

solicitare_politia_arad

Alertă preluată de aici.

12 comentarii

 1. acuma sunt omologate camerele?

 2. Santaj 🙂
  Sa faca curat prin minister pe baza filmuletelor cu politai care calca in strachini si poate apar ceva filmulete cautate si dorite de ei.

 3. Si respectivul furaț’ este o ruda a militienilor? Altfel nu imi explic campania asta cu video, bine ca daca iti fura tie mie si la altul fara afiliatii la politic/MAI nu intreaba de video, dar hop, acolo clar e ceva ciudat.

 4. Si eu cred ca la mijloc e ceva ciudat. Pagubitul, CRED ca e ”cineva”, altfel, nu inteleg aceasta campanie…
  A, daca in urma postarilor de aici(”Camerele nu sunt omologate pentru dovedirea vitezei de circulatie. Insa garantat se pot folosi pentru a dovedi orice altceva si sunt luate in calcul de politie si de instantele judecatoresti.” conform lui @jgyprime), ar fi toti sanctionati, atunci nu mi s-ar parea nimic ”suspect”.
  Parca, parca imi vine sa apreciez campania, dar tot nu pot sa votez. Sry!

  • Si ce se intampla daca nu votezi?

  • @Golby, spune tu ce se intampla. Eu doar am spus ca nu votez. Nu am spus ca se intampla ceva. Chiar nu ai ce face? Pui intrebari de plictiseala???

  • Pana la acea mentiune ai spus chestii utile. Dupa care „doar ai spus” ceva in plus. Asa, de plictiseala, cum zici tu.

  • Acel ceva in plus, de plictiseala, nu a fost decat opinia mea. Daca nu imi pot spune opinia, atunci si chestiile utile pe care le-am spus, mai bine nu le spuneam…. Nu se va intampla nimic nici pentru ca nu am votat, si nici pentru ca mi-am racit gura pe aici cu chestiile utile pe care le-am spus.
   Intreb eu acum, ce se intimpla dupa toate postarile si discutiile noastre de aici?
   EXACT, NIMIC!

 5. Parca nu erau interesante camerele pentru politie, spre ex:

  http://www.trafictube.ro/cocalarul-politia-degeaba/

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!