Poliția își face datoria în Iași

Adăugat de timemachine
Raportează ca șters! 51

Știți că există momentele alea rare în viață, cum ar fi apariția cometei Halley sau că echipa națională de fotbal joacă la Campionatul Mondial sau European… ei bine, faptul că Poliția își face datoria în Iași e un astfel de moment. Chiar existența Poliției în stradă e un eveniment rar în Iași (și nu, nu mă refer la Poliția Locală, LOL!).

Eu nu i-am văzut, erau pitiți după basculantă, în stația de autobuz. I-am văzut pe cei doi că trec pe roșu, probabil nu erau atenți. Nu mă așteptam să răsară Poliția din neant. Abia când m-am uitat pe clipul de pe camera din spate mi-am dat seama cum s-a întâmplat „magia”.

Cum credeți că au procedat polițiștii? Vasluianul a trecut după cel de Neamț. De ce au oprit doar mașina cu numere de Neamț? Pentru mine e suficient că au făcut și efortul ăsta, dar tot pare injust relativ la faptul că celălalt a scăpat.

8 comentarii

 1. Desi camionul chiar a trecut pe rosu (era cam pe trecerea de pietoni cand s-a schimbat galben -> rosu) l-as fi iertat si eu avand in vedere circumstantele (camion plin ochi, restul participantilor erau inca opriti etc.)

 2. Eu sincer, sincer nu inteleg de ce Politia nu tine ochii deschisi tot timpul. Numai din trecut pe rosu si neacordat prioritate pietonilor pot da mii de amenzi zilnic in orasele mari. Mii! Baga bani la buget, soferii indisciplinati poate invata ceva, ei nu stau degeaba, toate bune. Si totusi? De ce n-o fac?

 3. „De ce au oprit doar mașina cu numere de Neamț?”
  Simplu,pentru ca ala le-a fost la indemana,fiind oprit in spatele basculantei cu zapada,care si ea,daca e sa fim corecti,tot pe rosu plin a trecut.Impusca doi iepuri astfel,dar decat sa fuga dupa trei iepuri(ceea ce tehnic e imposibil),ce-au zis?Pe primul(VS)il fac scapat,pe camionagiu il fac iertat dar pe asta de NT,ca e un iepuras mai mic,il fac…scalpat.

 4. doar 1/3 din „datorie”. Salariiile intregi si ceva peste 🙁

 5. Eu vad 4 soferi ce au trecut pe rosu: cel cu alb din stanga camionului ce putea opri la galben, camionul si inca 2 masini din spatele acestuia, deci militia si-a facut facut datoria pe sfert!

  • Sigur, dar Poliția e foarte tolerantă în România. Mașina albă și camionul trec pe galben, cel cu alb probabil nu vede semaforul din cauza camionului, iar camionul este iertat de polițiști că e cu zăpada de pe șosea. Cel mai probabil nici polițiștii nu l-au văzut pe ala alb din stânga. Unde mai pui că administratorii drumului ar trebui să pună semafoare și sus, acolo, deasupra benzii. Nu e suficient cel din dreapta.

   Problema e că 2 conducători auto au trecut foarte clar pe roșu, dar doar unul din cei doi a fost oprit. Puteau să îi spună celui de Neamț să îi urmeze și mergeau și după ăla de Vaslui. E lene mare.

 6. Pe ala de vaslui nu l-au oprit. Camionul incarcat cu chestii grele sa zicem ca nu s-a putut opri fizic.

  Deci nu, nu si-au facut datoria.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.