Politia ne iarta uneori

Adăugat de Cosmin S
Raportează ca șters! 134

Scuzati calitatea, era noapte si e primul video urcat.

Relatare: era o singura banda  pe sensul nostru (de coborare) si doua pe cel de urcare (nu se observa foarte bine din filmare).  Vizibilitatea era ok, depasirea n-a fost riscanta, doar ca era linie continua si o masina de politie mai in fata care a vazut ce s-a intamplat si a pornit girofarurile. Cel cu BMW-ul din fata a fugit pe prima strada la dreapta.

Dupa ce m-a oprit mi-a cerut actele, le-a verificat si mi-a zis care e sanctiunea (suspendarea permisului). Cand s-a intors mi-a dat actele si (dupa cum se vede in clip) m-a lasat sa plec.

Mentiune: Nu s-a dat spaga.

16 comentarii

 1. Nota 10 pentru politist ca a fost intelegator, si a cantarit gravitatea faptei; faptul ca tu ai incalcat legea si te-a oprit este 100% legal, dar faptul ca nu ai pus in pericol circulatia si nu ai incomodat pe nimeni, iar pentru asta te-ai ales doar cu avertisment verbal este 100% moral.

 2. Atata timp cat nu a avut martori sau dovada video pentru manevra ta, puteai sa-l saluti din mers! 🙂

 3. @guma_turbo, martori se gasesc 100.000 dintr-o simpla pocnitura din deget a politaiului 😉 … au ei cateii lor.

 4. Fii serios. La faza asta nu cred ca avea de unde sa scoata martori.

 5. Puteau sa il opreasca pe cel depasit daca chiar vroiau, dar cred ca de la inceput nu vroiau sa dea nicio sanctiune ci doar sa-l avertizeze pe Cosmin (preventiv)

 6. erau 2 politisti, nu stiu daca le trebuia martor si oricum…stiam si eu ce-am facut

 7. Cosmin, nu pot fi politisti martori.

 8. unde mai exact s-a intamplat ?

 9. undeva dupa Ramnicu Valcea (spre Pitesti)

 10. stiu. drumul era de la Budapesta la Bucuresti 🙂 nu stiu exact unde eram si nici nu m-a interesat, vroiam sa ajungem acasa doar

 11. Cu.pluta.sunt.dus

  Ohooo, de martori de profesie n-ati auzit? 😀 E coada de ei pe la sectiile de politie :))

 12. Cred ce calelalt s-a prins de faza si de aia a luat-o asa brusc pe drumul ala alaturat :))

 13. ne-am prins amandoi pentru ca s-a vazut imediat girofarul politiei dupa ce-am depasit, dar el a ales sa fuga 🙂

 14. si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare, am depasit un camion plin de lemne ce mergea cu vreo 40 pe nationala, vizibilitate cat vezi cu ochii, dar….. linie continua
  si cum aghiuta imi statea pe umar si pe piciorul drept, am intrat in depasire, iar din departare se apropia agale un mandru MCV ce vroia sa faca cunostinta cu mine si cu soferul camionului
  rezultat………o luna pieton 😀 oops

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.