It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Politia la panda!

Adăugat de marius_ar
Raportează ca șters! 63

25 comentarii

 1. bn ca a recunoscut 🙂

 2. ce zicea de permis ca nu prea am inteles, la ce se referea ca trebuie schimbat?

 3. Ce-a fost asta?! Asa mizerabili sunt prin zona aia militienii?

 4. Din cate mi se pare mie nici macar nu erai obligat sa opresti, eu observ in filmare ca politistul doar s-a dat jos din masina, am dreptate?

  • i-a facut semn cu mana dreapta sa opreasca, dar nu prea se vede ca a intins mana mai mult paralel cu drumul nu perpendicular 🙂

 5. Ciupeala… nu panda.

  Cand mi-am schimbat buletinul am intrebat explicit de fiecare act daca trebuie schimbat, evident ca mi-au zis de carnet ca nu trebuie. Se pare ca fiecare localitate are alta abordare 😐

 6. rizelgeorgel

  ATENTIE! Conform OUG nr 69/2007 – pentru modificarea OUG nr 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice ART 101 – 1) Constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda…..etc LA ARTICOLUL 101 Alineatul 1 PUNCTUL 2 se abroga, prin punctul 40 din ordonanta de urgenta 69/2007, incepand cu 29.06.2007. IN CONCLUZIE, E ILEGAL sa VA IA PERMISUL daca aveti alt domiciliu pe buletin decat e scris in permis.

 7. Oare de ce nu a zis nimic de talon? Acolo e o a treia adresa… (diferita si de buletin si de permis) 🙂

 8. Permisele de conducere nu mai au adresa pe ele de ani de zile.
  http://static2.libertatea.ro/typo3temp/pics/permis_01_d4a4ea86e5.jpg
  Permisul „european” e introdus de prin 2008 parca.

 9. Ditat din carti „Pânda este o activitate tactică poliţienească, executată de doi sau mai mulţi poliţişti înarmaţi, amplasaţi, în ascuns, într-un loc favorabil observării, cu scopul de a supraveghea în mod direct şi conspirat activitatea unor elemente suspecte, de a reţine persoane urmărite sau de a realiza prinderea în flagrant a autorilor unor fapte antisociale.”

  LAsand mistocareala, cate motive aveai sa-i faci niste plangeri ? MAcar de-o ancheta administrativa sa-i iasa.

 10. Eu am permis de tip vechi cu o adresa care nu e cea din buletin si am fost verificat de multe ori, chiar mi-a fost suspendat permisul pentru 30 de zile, dar nu mi-a zis nimeni nimic de adresa.

 11. a zis la sfarsit ca ai dreptate, la ce se referea?

 12. CristianDrive78

  Cu care radar te-a inregistrat cu 68KM/h ca m-am uitat de mai multe ori si zau ca nu vad radar pe masina aia.

 13. Repede ai oprit iGO, sa nu cumva sa vada ca ai alerte referitoare la radare si viteza limita depasita?

 14. WTF? Te opreste pentru ca ai avut 68km/h in localitate,dar nu ti-au dat amenda pentru viteza sau nu am inteles eu bine? Din moment ce te opreste pentru viteza, cum sa vina dupa cateva minute sa-ti spuna ca ai avut dreptate?
  Intrebare intrebatoare…a vazut camera? Oare cati au luat-o in barba cu viteza excesiva artificiala pe acel sector de drum? Ce se intampla daca dadeau de un multalau care se pierde atunci cand vede o masina de politie si tremura din toate incheieturile cand este oprit, chiar daca nu a gresit cu nimic?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!