It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Politia pe rosu

Adăugat de ady
Raportează ca șters! 50

Un exemplu negativ pentru noi toti….sau asa se face ?

8 comentarii

 1. Si le-ai facut reclamatie sau doar ai filmat ca sa ne zici noua asa de plictiseala? Care-i scopul filmarii daca nu le-ai zis nimic si nici nu i-ai raportat? Teoretic esti la fel ca ei, filmezi pe aia care fac ceva aiurea si tot nu rezolvi ceva.

 2. @Tiamat „reclamatie” …haha ca sa primesc un raspuns asemanator cu asta?: http://www.trafictube.ro/doino-varianta-politista/ . Teoretic, cum zici tu, nu sunt la fel ca ei: Eu nu sunt platit din banii tai (si ai mei) ca sa aplic legea. Sunt constient in ce tara traiesc si stiu ca nu rezolv nimic reclamand un politist la colegul lui. Cu alte ocazii am facut plangeri _si_ pe forumul lor si mi-au dat cu flit. Pe astia (si pe politiciteni) nu ii schimbi decat cu o revolutie nu cu o reclamatie. Ei se fac ca muncesc si statul se face ca-i plateste (nu generalizez, sunt si politisti model…din ce in ce mai putini).

 3. Mai mișto e cum intră pe sens unic „o țâră, că merge”. Fac economie la carburantul plătit din bani publici.

 4. @ady
  Reclamatiile se fac in scris la sediul politie cu numar de dosar, nu pe forumuri.
  Si pe ce forum ai facut reclamatie? Nici nu stiam ca au forum… daca cumva te refereri la politisti.ro sa stii ca aia nu au nicio obligatie, ba mai mult propietarul este o persoana fizica.

 5. @omar am fost mult prea subtil cu acel „_si_” plasat aici : Cu alte ocazii am facut plangeri _si_ pe forumul lor ? Mai au si alt forum ?

 6. Am mai avut discutii pe acesta tema. Nu e OK si nici exemplu bun nu e, pentru ca poate provoca un accidentu dar, din pacate, legea ii permite sa incalce toate regulile de circulatie, mai putin cele referitoare la trecerile la nivel cu calea ferata, daca este in misiune.
  Zic din pacate, pentru ca nu e si obligat sa-si puna girofarul si sirena in functiune daca e in misiune. Daca are girofar si goarna pornite atunci are si prioritate, asta e singura diferenta.

 7. fenomenul asta de a pune filmari ale contraventiilor politiei s-ar putea sa nu ne aduca nici un beneficiu pe termen lung… ne kk pe noi pentru greseli sau fortari pe care le facem si noi, sau care sunt ceva normal pentru destui bizoni.
  mai bine sa le pastram pentru cand avem nevoie decat sa atragem atentia negativa a agentilor de la rutiera pe nimicuri.

 8. mai frend, de la un nimic porneste o tragedie

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!