It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

14 comentarii

 1. Statea asa lipit de cel din fata ca sa ii prinda cu radarul pe cei ce vin din sens opus si sa nu fie vazut. Te vede ca vii tare si iese brusc din spatele celuilalt. E o strategie.

  • cristy sb

   Sa stii ca la asta nu m-am gandit. Credeam ca-l forteaza pe cel din fata sa accelereze.
   Dar cand politistii au accelerat, depasind bine limita, de ce nu s-au oprit sa-si ia singuri carnetul? 🙂

  • @cristy sb:
   Atunci cand conducatorii autovehiculelor cu regim de circulatie special sunt in misiune, ei au voie sa incalce codul rutier (cu exceptia prevederilor care tin de trecerile la nivel cu calea ferata), chiar daca nu au in functiune semnalele acustice si luminoase, cu unica diferenta ca in acest caz nu mai au prioritate de trecere.

  • Bambilici

   @DriveTM Interesant.. Azi am invatat o chestie noua.

  • @Bambilici
   Intr-un fel, e logic sa fie asa.
   Unele interventii nu necesita maxima urgenta, si nu ar trebui deranjati locatarii aiurea cu zgomot, doar pentru… o pisica derutata care s-a cocotat pe gard, si nu are curaj sa coboare.
   Sau si mai mult la politie, de exemplu, daca vor sa prinda in flagrant un infractor pe care l-au vazut noaptea ca sare gardul… nu cred ca ar fi bine sa dea drumul la girofaruri si la sirene doar ca sa intoarca pe partea cealalta a bulevardului, ca hotul o ia la sanatoasa rapid.

   Acum, ca asta deschide portita spre abuzuri, e alta discutie… 🙂 Dar pana la urma, tot ar fi mult mai bine daca si-ar face cei de la rutiera treaba, si in loc de mii de bizoni, singurii contravenienti ar fi cativa care abuzeaza de masina de politie / salvare ca sa ajunga mai repede la coada la shaorma. Singura chestie e de „exemplul” pe care il dau.

 2. Mihai Pop

  Nu inteleg cu ce a gresit… vrem sa-si faca meseria, dar le stam in gat cu toate prostiile… eu accept sa incalce putin regulile… nu punea pe nimeni in pericol / era totul clar… + si eu mai calc regulile (cine nu le incalca?). Din punctul meu de vedere, politia se comporta exemplar in ultima vreme (cel putin ultimii 5 ani… m-a iertat pentru chestii minore [eu mi-as mai fi dat niste amenzi macar, daca e dupa lege], dar a actionat ferm la situatii care impuneau masuri). Drumuri bune, prevedere si asumarea faptelor!

  • cristy sb

   ….simplu. Au gresit ca daca te prindeau pe tine, ramaneai fara carnet. Dar ei fac la fel si nu le ia nimeni carnetul. Niste hoti intrati in politie. Se protejeaza ca se fac politisti si sfideaza soferii, din postura de politisti.

  • @cristy sb, în exercitarea atribuțiuniilor de servicu, pot încălca regurile de circulație rutieră cu condiția să nu pună în pericol siguranța circulației. În cazul unui eveniment rutier sunt trași la răspundere.
   În patrulare au obligația „să respecte pe cât posibil regurile de circulație”. Semnalele luminoase și acustice se folosesc pentru a beneficia de regimul prioritar de circulație.
   Am ajuns să ne supărăm pe ei pentru că fac ceea ce-i plătim să facă.

  • Mihai Pop

   „daca te prindeau pe tine, ramaneai fara carnet”, „ei fac la fel”, „Niste hoti”, „Se protejeaza”, „sfideaza soferii” – aveti o groaza de pareri preconcepute si o atitudine deosebita.
   ps. Cu ce nu m-au prins politistii?

 3. Pe tine te-a deranjat ca erai in colimatorul lor si nu puteai s-o mai arzi in localitate cu vreo 70 km/h este ? asta te-a durut pe tine cel mai mult.
  Daca respecti regulile de circulatie care-i problema ? dar nu , voi vrei sa zburati prin localitati , dar cand aveti un echipaj de politie in spatele vostru , gata domnule… astia sunt la intimidare , astia ne vor raul ,nu mai putem sa mergem cu 70-80 prin localitate! Ce fel am ajuns…
  Cel din fata echipajului, si-a vazut linistit de drum omu` a mers legal , no problem! nu vad unde a fost intimidarea ! c-au vrut sa stea lipiti de el ok , in caz de frana(intemeiata) pusa de cel din fata lor rezultata cu poc ,politistii erau vinovati de nepastrarea distantei intre vehicule si cu asta basta.

 4. @cristy sb Cel din fata masinii de Politie probabil incerca sa circule cat mai regulamentar. Daca circuli asa, n-ai de ce sa fii intimidat 🙂

  • cristy sb

   🙂 omul ce sa faca? Daca era un mafiot in spate, cu acelasi comportament, tot aia era, 🙂

 5. Stit ce e cel mai urat lucru? Mersul la aspiratie! Urasc lipitorile, atat in oras cat si in afara. De distanta de siguranta nu a mai auzit nimeni? Daca ala din fata politistilor, frana brusc din cauza unui caine sau a unui copil care-i sarea in fata, se trzea cu girofarurile pe ceafa.

  • cristy sb

   @Huffy:Cel mai corect comentariu. Politaii nu trebuie sa fie infractori. Legea este pentru toti, nu pentru amaratii prinsi la limita, sau fara sa incalce vreo regula. Mafiotii sunt iertati instantaneu.::::::::::::::

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!