It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Politia…..

Adăugat de AugustinTM
Raportează ca șters! 32

Deci, inainte sa dati minus, cititi descrierea. + o intrebare: Vi se pare corect ce au facut ?????

Bun….. Eram in coloana de 2 ore ( Saliste-Sibiu ) unde un microbuz de persoane a intrat intr-un tir. Multi praduitori, depaseau coloana, pana cand politia, stand in sensul giratoriu din spatele meu, a pornit dupa cativa dintre cei care depaseau coloana. A ajuns in dreptul celui cu seria 7, a discutat ceva cu el si dusi au fost. Urgenta ?? Nu era nicio urgenta, deoarece dupa 2 minute s-au si intors. Asa ca politia e un exemplu bun pt. noi right ???? De ce nu au luat masuri ?? Le e greu sa scrie un PV ????? DPMDV, nu e deajuns sa intorci pe cineva din coloana, sau sa-l bagi in coloana, nefacandu-i nimic.

 

Acum puteti da minus, pentru zoom, pt. faptul ca nu are cum sa-i dea amenda….. chipurile….. si pt. simplul fapt ca unii care urmaresc acepst clip, au fi facut la fel.

2 comentarii

  1. important este daca aia care au depasit coloana conduceau preventiv 😀

  2. Nadgob Somsoc

    O contraventie se poate constata in termen de 6 luni de la comitere. Deci daca nu i-a sanctionat pe loc(din N motive de la lipsa de spatiu la lipsa de timp), nu inseamna neaparat ca nu ii va sanctiona. Bineinteles ca se poate sa nici nu ii sanctioneze.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!