Camera auto DDPAI MINI Dash Camera 1080P

Produs din oferta Xiaomag.ro

219,00 lei

219,00 lei

Vezi detailii

Politist anti-nazad

Adăugat de edi
Raportează ca șters! 38

Masina de politie opreste inainte de intrarea pe o alee cu sens unic pentru a permite trecerea unui cocalar care venea pe interzis.

E adevarat ca era o masina de politite comunitara, dar cred ca intra in atributiile lor sa il sanctioneze. Sau macar puteau sa ii zica ceva, orice …

9 comentarii

 1. Ca institutie politia locala are voie sa il sanctioneze pe ala care a intrat pe acces interzis, dar pentru a face asta politistii locali din masina respectiva trebuie sa aibe atributii si pregatire in sensul asta.

  Mi se pare foarte normal ce a facut acel politist in situati data pentru ca nu stii daca intra in atributiile lui sa il amendeze si a deblocat rapid situatia in loc sa blocheze mai mult traficul.

  • Mai intai si mai intai „localii” trebuie sa cunoasca regulile de circulatie…
   Apoi sa puna neuronu’ la treaba cu viteza maxima…

 2. Andrei Ciocan

  Si poate aveau o problema de rezolvat, nu stai jumatate de ora sa intocmesti actele pentru amenda / suspendare etc. E si cum voi va duceti cu treburi in oras si va agata unul pe strada sa va puna unele intrebari cu privire la nu stiu ce marca de ciocolata. Daca toate masinile de politie ar da prioritate la asemenea cazuri nu si-ar mai rezolva niciodata treaba dupa care au plecat. In Bucuresti in mod normal in 100 m poti opri 3 autoturisme pentru incalcarea nu stiu caror reguli.

 3. Acuma o sa fie discutii despre faptul ca de ce nu politia locala nu i-a oprit 🙂
  Pe de alta parte (in alte discutii/video-uri) sunt discutii ca de ce politia locala opresc soferii in trafic sau situatii de acest gen:)
  Funny situatia, nici asa dar nici asa nu e bine.

 4. Andrei Ciocan

  Stiu ca o sa sara pe mine corectii forumului, ca sensul unic este de o singura categorie, dar totusi acolo e un spate de bloc, nu e Calea Victoriei. Stiu locul forte bine, nici nu e semnalizat in mod corespunzator, daca e unul parcat in dreptul semnului de interzis / e acoperit de vegetatie ăla esti !

  • Andrei Ciocan

   Imi pare rau ca nu stiu sa pun poze aici, dar va dau un milion de exemple ( din Bucuresti ) unde daca nu stii ca e sens interzis nu-l vezi, si nu din cauza ta.

  • Andrei Ciocan

   Cei care vin de pe „Reconstructiei” au semn de interzis la stanga ? Adica e semn si e vizibil ? Daca nu e semn sau nu e vizibil 50 % e si vina administratorului drumului. Eu ultima oara cand am fost pe acolo n-am vazut semnul de interzis la stanga.

 5. Politia Locala=Papa Lapte

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.