It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Politist rutier incompetent

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 53
 1. Tramvaiul intra in intersectie pe rosu si o blocheaza. Noi avem verde, dar nu putem trece.. De ce?
 2. Cand ai X5 nu poti fi a patra masina la facut stanga. Ori primul, ori pe contrasens…
 3. Omul voia sa se urce in masina in clipa aia chiar daca parcase aiurea, ingustase si drumul la maxim…
 4. De pe banda de stanga inainte, si de pe cea de inainte, stanga. Crosetam, ca poate castigam vreun premiu
 5. Cu duba pe contrasens, graba-i mare..
 6. Un politist complet incompetent. La fiecare verde, cei ce vin de pe Virtutii din stanga blocheaza intersectia. Politistul se cearta cu ei, ceva de genul „de ce blochezi ma intersectia? nu vezi ca aia nu trec de 10 minute?” …si atat. Apoi le da drumul din nou tot lor. Ne-am pierdut rabdarea mai multi si dupa multe claxoane, intr-un final a reusit sa ne deblocheze intersectia si sa ne dea si noua drumul sa trecem. Da, stiu, e o intersectie delicata, insa mereu cand e politie acolo se circula foarte bine pentru ca nu ii mai lasa sa intoarca pe interzis acolo pe cei veniti din stanga si treburile se misca, chiar daca e aglomerat. In ziua aia nenea politist a reusit sa faca mai rau decat daca nu era. Probabil era prima lui zi in intersectia asta si nu a reusit sa o stapaneasca…
Ce mai caută lumea:
 • politist rutier

9 comentarii

 1. 1. De… tramvai 🙂
  2. Era camuflat dupa ailalti doi care si ei erau pe jumatate pe banda ta.
  3. Merita sa-ti dai un pic de luciu pe partea dreapta a masinii, dar iti plia oglinda.
  4. Stan si Bran. Fiecare a incercat sa-i fenteze pe cei care mergeau in directia lui. Oarecum banal, dar care era probabilitatea sa se intalneasca fix in intersectie?
  5. Nu trebuia sa aiba loc sa reintre.
  6. Depasit total de situatie. Ca sofer, nu mi-as dori sa am vreodata treaba prin zona aia.

 2. Inainte sa faci pe cineva „complet incompetent” judeca situatia de fata. Te-ai gandit ca poate omu’ e vreunu’ care doar ce a terminat si asta era prima lui „misiune” ? Ce grad avea? Era singur? In cate directii si cati participanti la trafic trebuia el sa acopere cu privirea? Daca e coplesit de situatie, intr-o singura situatie, e una si sa fii incompetent e alta.
  Ah, si apropo de claxonat, crezi ca rezolvi ceva claxonand in continuu in afara de a deranja fonic pe altii? Ce zicea legea despre claxonat, cand, unde, in ce conditii? Ce zice legea despre momentul cand merg semafoarele, dar ai politist care dirijeaza traficul? Mai conteaza ca „nu treci pe verde” ?

  Foarte usor sa judeci pe altii…

  • „apropo de claxonat” ..da, trebuia claxonat, DAR nu unul doi, ci cu totii pana ce problema era rezolvata, fiindca acolo era clar o problema care ar fi putut fi rezolvata extrem de simplu : cateva linii pe asfalt si daca stationezi acolo, amenda 100 de lei. Sa vezi cum se calmeaza lumea sa mai blocheze intersectia.

  • „Foarte usor sa judeci pe altii…” Foarte bine spus.

  • Linii pe asfalt in intersectie in Romania?
   1, 2, 3, si … hahahahahaha

 3. Pana la urma erati cu totii erati in acelasi rahat. Faptul ca ai schimbat banda, blocandu-i pe cei din urma ta, SI apoi ai schimbat-o din nou, iar blocandu-i pe cei din urma ta, e una din cauze pentru ce se intampla in Bucuresti (si in Romania in general …si nu ma refer doar la trafic) ; mediteaza la ce am scris.

 4. teddycarebears

  am avut acolo serviciul 2 ani si jumatate … acea intersectie se blocheaza doar datorita idiotilor care vin pe Virtutii catre pasaj si fac stanga pe linia de tramvai desi n-au voie ….

  ps: daca eram in locul politistilor de la 00:10 ma luam dupa vatman sa il fac macar sa inteleaga ca painea castigata de el depinde daca isi poate exercita sau nu profesia …

 5. Se stie de secole ca intersectia se elibereaza instantaneu daca claxonezi ca disperatul.

  • … si la fel de bine se stie ca daca nu lupti pentru mai bine si pentru o societate ordonata si curata, esti mancat de animale, cu rahat cu tot.

   Solutia:
   Extras 1) : „Rule 174 has the words MUST NOT and is therefore a legal requirement.
   Box junctions. These have criss-cross yellow lines painted on the road (see ‘Road markings’). You MUST NOT enter the box until your exit road or lane is clear. However, you may enter the box and wait when you want to turn right, and are only stopped from doing so by oncoming traffic, or by other vehicles waiting to turn right. At signalled roundabouts you MUST NOT enter the box unless you can cross over it completely without stopping.

   You have auotomatically commited an offence if
   1) The exit was not clear when you entered the yellow box junction
   2) You entered the yellow box junction and stopped behind a stationary vehicle
   3) Part of your vehicle is inside the yellow box junction and your vehicle is stationary”

   Extras 2) : https://www.youtube.com/watch?v=3penZ7xsPpA

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!