Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

449,00 lei

449,00 lei

Vezi detailii

Politisti Brașoveni pe contrasens

Adăugat de ionut
Raportează ca șters! 52

9 comentarii

 1. Intrebare

  si sesizare+filmare la politie cand trimiti?…ca altfel nu prea are sens, nu?

 2. Se vede ca au aprins girofarul … macar au o scuza (cu toate ca poate nu aveau nici o interventie); daca ii intreaba superioru` ce cautau acolo ei spun : „dom’ sef, dar eram in misiune!”.

 3. Intrebare

  l-au aprins cand au inceput sai ntoarca…dar cum au ajuns acolo? 🙂

 4. asteptam numere cu iunie, iulie si august 🙂

 5. Semnale acustice şi vizuale = aşa zisa intervenţie,
  dacă ea chiar există şi nu doar se răcesc gogoşile la patiserie!

 6. Cred ca au iesit din parcare si ca sa nu ocoleasca tot centru civic ca sa mearga in spre gara,au luat-o si ei un pic pe contrasens, doar e scumpa benzina.

 7. chear daca ai spus numarul de inmatriculare… acesta nu este vizibil in filmare… deci nul!:(

 8. Nici nu va dati seama cum e cu benzina la Politie in perioada asta. Sunt vai de capul lor, bine macar ca mai au benzina sa iasa pe poarta institutiei!

 9. Ce avem noi in Romania nu e Politie e Rasolitie(cuvint inventat pe moment si e echivalentul cuvintului „de rasul curcilor”),eu am prins talharul si am stat 2 ore cu el ca nu stiu ce sef nu era treaz si probabil le era teama sa-l trezeasca,insa la insistenta dispecerelor de la firma unde lucrez,si-au luat inima-n dinti si l-au sunat pe sef,asa au reusit sa-si ia banii,bonul probabil pt cei 3 litri,intr-un final au sosit 4 bucati politisti unul cu o falca mai sus ca celalalt in cer de parca fetele lor ar fi pronuntat „la ce ne-ai mai chemat dom`le,ii dadeai o cafteala si-i dadeai drumul”,oricum nu i-au facut nimic,ca la 2-3 ore colegii mi-au confirmat ca s-a intors pe acolo si le-a ras in nas,asa ca . . .
  +

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.