Camera auto DVR 70mai A500S Dash Cam Pro Plus 2.7K 1944p, IPS 2.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision, Wi-Fi

Produs din oferta Xiaomag.ro

459,00 lei

459,00 lei

Vezi detailii

Politistii sunt draguti

Adăugat de nighthawk
Raportează ca șters! 19

Daca tristul tot bloca troleul, domnii politisti s-au gandit sa-i arate tristului un loc de parcare, in loc sa dea o amenda ca sa se invete minte.

4 comentarii

 1. Ca bine zici…decat sa-i arate locul ala, mai bine ramaneau acolo sa-l amendeze si sa blocheze impreuna troleul… 😁

  • Asa cum i-au aratat tablagiii locul de parcare puteau sa-i faca semn sa inainteze pana pe prima strada laterala si ii f#teau acolo o amenda! Ce zici, era bine?
   Fara penalizari nu prea se inavata minte nimeni, in Rromania!

  • Q:Ce zici, era bine?
   A: Nu neaparat.

   sa facem totusi diferenta intre unul care opreste cateva secunde/minute pentru a ridica un pasager si care daca incurca cu adevarat se poate pune in miscare…in cazul de fata nu bloca strada ci doar troleul…si sunt convins ca pleca si fara politie daca vedea ca nu poate fi ocolit, si unul care parcheaza si paraseste masina blocand astfel pe termen lung mijloacele de transport in comun

  • Avea loc de parcare 5m mai in fata. Si de ce sa astepte troleul cu 50 de oameni, ca boierul cu taxi are chef sa mearga pana la banca sau nu stiu unde? Timpul calatorilor din troleu e mai neimportant sau cum?

   Singura situatie pe care o inteleg, e daca taxi opreste, te dai jos si apoi pleaca. Stationezi doar acolo unde nu incurci circulatia.
   Din aceasta cauza merita o amenda!

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.