Camera auto 70mai Omni 360 Dash Cam, filmare 360⁰, 64GB, detectie AI miscare, GPS&ADAS, control vocal, X200

Produs din oferta Xiaomag.ro

Prețul inițial a fost: 1.199,00 lei.Prețul curent este: 1.099,00 lei.

Prețul inițial a fost: 1.199,00 lei.Prețul curent este: 1.099,00 lei.

Vezi detailii

Pompierii Campina (Neacordare de prioritate)

Adăugat de Alexandru
Raportează ca șters! 34

Un caz de neacordare de prioritate la masina de pompieri care se deplasa catre un incendiu. Si o scurta prezentare a sirenelor pompierilor.

5 comentarii

 1. CristiCmt

  Trebuie sa treaca cateva generatii noi, care abia ei sa constientizeze ce inseamna civilizatie. Deoarece pentru cei de acuma, slabe seanse. Sunt cativa care arata respect in trafic, dar putini. Si cu putin nu faci multe.

 2. grammar is na-zi

 3. Din pacate multi numara secundele care trec din momentul apelului pana la sosirea salvarii, pompierilor, dar cand sunt in trafic nu dau doi bani pe sirenele lor; isi vad linistiti de drum. Am intalnit azi o situatie (nu aveam camera) in care salvarea a ,,beneficiat” de prioritate din partea celor de pe contrasens, cei de pe sensul de mers al salvarii nefacand nici cel mai mic semn ca ar trage spre dreapta. Pacat.
  Dar, din fericire am intalnit tot mai multe cazuri in care toti s-au ,,refugiat” pe unde au putut sa faca loc masinilor de interventie.
  Drumuri bune!

  • Alexandru

   @Mirceavm Da, mai acorda prioritate …dar ca in orice situatie padure fara uscaturi nu exista! Spre exemplu cand vine Ambulanta cei (in cazul asta din video care veneau din acel sens) opresc spre a facilita trecerea Ambulantei care vine la Spital. Deci e pe sensu opus. Cazuri si cazuri. Sper ca lumea sa constientizeze ca autospeciala nu a iesit la plimbare. Si pe cat se poate sa o ajute sa ajunga mai repede.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.