It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Nu fi porc

Adăugat de lupimaudk
Raportează ca șters! 63

Un sofer grabit trece pe rosu si era sa atinga o biciclista care tocmai vroia sa traverseze strada.
Oricat de mult ne grabim nu cred ca merita riscul.

16 comentarii

 1. El e BO$$ cu masina de BO$$ ce vrei?

 2. dannygambino

  rosu ala era de fapt galben….

  • consideri ca e ok ce-a facut el?

  • eu unu consider ca nu a fost ok din partea lui sa alerge in halul ala .. dar si domnisoara ar trebui sa tina roata bicicletei mai in spate .. nu se stie cum vine o masina mai mare (tonaj) si o ia cu totul.

 3. doctor faust

  daca madama era cum trebuie pe trotuar nu avea cum s-o atinga, rosu, galben sau verde.
  plus ca astea cu „era sa”….era sa multe dar multe n-a fost…

 4. Din ce țară sunt numerele alea?

 5. @lupimaudk Tipul a facut in asa fel incat sa nu mai poata opri in siguranta … si s-a dus tot inainte de pe banda de viraj la stanga 🙂 +

 6. Scuza-mi curiozitatea.. B1 ce avea? otrava? ceva??

  • pentru curiozitatea ta, la urmatorul semafor trebuia sa fac stanga, asa ca ma usor cu `rautacismele`.

  • radumanea1

   In stilul care caracterizeaza acest site de ceva vreme, vinovat e autorul, ca nu merge pe banda 1 si fata care voia sa traverseze, ca nu tinea roata de la bicicleta regulamentar, pe trotuar. Daca toate aceste conditii ar fi fost indeplinite, mitocanul cu Mercedes nu ar mai fi fost obligat sa treaca pe rosu. Imi cer scuze! Pe galben. Sau portocaliu. Sau ce era.

  • Discutia nu trebuie dusa in derizoriu! Nu contesta nimeni faptul ca soferul Mercedesului comite o neregula! Dar orice fapta trebuie introdusa in context.. iar contextul este faptul ca daca ma uit la imagini vad masina de pe B1 ca circula mai repede decat tine, iar eu consider ca era normal sa circuli pe B1 si abia dupa semafor sa te incadrezi pe B2 pentru efectuarea virajului de stanga.

  • pe toate le-ai vazut tu, ca masiniile de pe b 1 merg mai repede ca mine, ca b1 avea otrava pentru mine, dar indicatorul ala cu sfarsitul 40 de km/h nu ai vrut sa-l vezi;)) deci acolo era limita de 40 km, tu esti genul de sofer ca ala care a depasit si trecut pe galben, rosu, verde, cacaniu in dungi;))

  • Sunt doar genul de sofer care nu doarme in papuci incurcand traficul.. imi imaginam ca ai o explicatie.. si ca ma vei ataca pe mine facand prezumtii.. dar nah.. doar nu o sa imi dai dreptate.. sa spui: „da domne’ as fi putut sa ma retrag pe b1 sau sa merg mai repede ca poate unii nu vor sa isi traiasca viata in masina”.. nu?? Asta ar fi culmea.. 😉

 7. Vezi foarte prost, eu am incetinit pentru ca s-a facut galben deja, ceilalti de pe b1 veneau din urma mea si s-au oprit la semafor.Si daca tu schimbi 3 benzi in 50 de metrii esti mare sofer;))

  • Yeah right.. eu nu dorm pe b2.. ca sa ii scot pe altii din minti..

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!