It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Porcarii la ordinea zilei

Adăugat de DTC
Raportează ca șters! 45

+ niste imagini dupa inundatiile din jud. Timis.

9 comentarii

 1. Cătă Gărdă

  Exact ce am mai spus si in alte comentarii, esti frustrat de olteni.. Acum vad ca si sotia ta s-a luat dupa tine „tu esti din ManHhattan”. Nu conteaza ca a semnalizat si incadrat corect, doar ca ar numar de MH. Familie de „hate-ri”ca sa mentinem ‘neologismele” Oricum, imi place mentalitatea ta, ala ca face dreapta de pe B3 „si nici nu a fost marlan” eok, dar ala de MH, faprulca merge mai repede decat tine si schimba banda, dupa care revine, CU SEMNALIZARE, in ambele cazuri’face PORCARII’conform titlului !

  • TimTrafic

   Stai in Timisoara? De ce tocmai cei din jud. precum MH, CS, GJ, OT sunt printre cei mai nesimtiti in trafic, si nu numai?! Lucrez intr-un domeniu in care am de a face cu oameni in 80-90% din timp. Din 10 olteni, cam 1-2 sunt cu bun simt, corecti samd. E normal: comportamentul in trafic nu e doar in trafic asa, e si in viata de zi cu zi.

  • Calm! 🙂 Nu te aprinde asa. Nu am nimic cu ei. Doar cu stilul lor de condus. Am prieteni olteni cu care ma inteleg super, dar sunt printre ei soferi de toata jena si le-am spus-o si in fata. Unii au recunoscut iar altii nu au spus nici ba nici da. Si glumele le fac in masina iar cand sunt cu prietenii olteni fac glume cu care imi permit si stiu de gluma. Iar legat de stilul de condus : daca voiam sa nu il las stateam paralel cu cel de pe B2. La cum s-a bagat iar nu ai observat? Cel de pe B2 venea lansat si a scartait din roti la frana ce a pus-o.

  • Cătă Gărdă

   Da, stau in Tm. Si eu lucrez cu oameni in acelasi procent.dar la mine, 50/100 din timpul de munca este in trafic, in care vad multe. Vad foarte multi cu numar de Tm care fac „magarii in trafic”. De genul „”trecem preste linie dubla continua” , „dublam banda la pasajul Jiul” , „ne bagam cu japca a bastion” , „fentam coloana la intersectia Arad-ului cu Circamvalatiunii” si multe altele. Te rog, data viitoare, cand iesiin trafic sa te uitila toate neregelile, fara sa te uitila numarul de inmatriculare si o sa vezi cum se conuce in TM…Multi nu au semnalizari, se incadreaza gresit, si dupa…totei sunt cu gura mare! Eu,in clipulprezentat de autor, nu am facut decat sa subliniez ca „ManHattan”nu a gresit cu nimic, dar autorul a pus filmarea si cu el pt ca „da bine pentru timisoreni”.. Nu este pentruprima data cand face sau lasa comentarii impotriva „MenHattenisti-lor”

  • TimTrafic

   @Cata, nu toti care au numere de TM sunt banateni 🙂 Lucrez in domeniul imobiliar, daca ai vedea cate locuinte se cumpara de catre vecinii nostri din Sud, ai ramane socat.

  • @Cata : Parerea ta. Din nou, nu vezi esentialul. O sa postez fiecare greseala care, zic eu, merita aratata. Ca e mh, cs, tm sau orice natie.

 2. FoCuSaRull

  ptr cata…tu 101 la 100 ca esti ‘ManHatan-ean’ de te aprinzi asa nana…da nu-i bai,asa sunteti voi…pe langa ca sunteti salbatici in trafic,mai va si dati loviti,nevinovati….dar nu e nimic,am inceput sa ne obisnuim cu voi.
  Cat despre clip…tu vezi dincolo de orizont,nu ideea in sine.

 3. Le dau dreptate celor din TM sa aiba un ghimpe impotriva MH, OT si GJ pentru chestii ce tin de comportament, dar daca discutam despre traficul rutier cred ca timisorenii sunt printre cei mai slabi conducatori auto din tara.
  Avem bulevarde mari cu limite de 70 km/h pe care se circula cu 30-40 km/h pentru ca ”somn”. Au nevoie de cel putin 3 secunde la semafor sa gaseasca viteza potrivita pentru a pleca de pe loc (pt. hateri: in fata biroului meu e un semafor care tine 70 sec. rosu si 9 sec. verde…deci conteaza fiecare secunda).
  Probabil ca soferii realisti care au condus prin tara imi dau dreptate.

 4. @DTC 0:35-0:40 Poate are un fel de „simt al semaforului”, anticipand cu cateva secunde pe cel al tramvaiului si apoi verdele pentru masini (0:44) 😀 2:00 Si ala a fentat semaforul?
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!