It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Porniti semafoarele!

Adăugat de Rhino
Raportează ca șters! 29

In urma cu exact 3 ani, in Cluj s-a deschis Complexul comercial „Iulius Mall”. La scurt timp dupa aceea intersectiile din imediata vecinatate a complexului au fost semaforizate. „Minunea” benefica traficului n-a durat insa, decat aproximativ doua-trei saptamani. De-atunci semafoarele functioneaza doar pe „galben intermitent”!

Una dintre intersectiile greu incercate de existenta semafoarelor „inutile” este cea prezentata in clip.
Durerea cea mare este a TIR-urilor care, pe langa faptul ca nu au nici o alternativa in zona depind, de cele mai multe ori, de bunavointa celor care ruleaza pe drumul prioritar.

Intrebarea de la sfarsitul filmului mi-am pus-o imediat ce am trecut de intersectie si m-am uitat in oglinda retrovizoare. Skoda era tot acolo dupa ce trecusera de ea si urmatoarele doua masini care asteptasera in spatele meu…

7 comentarii

 1. Intr-adevar de acolo se iese greu cam la orice ora si se face coloana de tiruri. Majoritatea apuca sa iasa doar cand e lume pe trecere, altfel mai greu pentru ca tirurile trebuie sa intre mult peste benzi sa poata lua virajul.

  Asa se intampla tot timpul cand lasi pe cineva, se mai baga inca 2 – 3. 🙂

 2. @camionagiu
  Un gest pe care multi soferi din Cluj il fac.
  Intentia mea, postand acest film, a fost sa atrag atentia asupra situatiei. Nu stiu daca exista cineva cu putere de decizie care sa urmareasca acest site. Posibil ca unii dintre ei sa fie de cealalta parte a baricadei.

  ps. 😀

 3. Rhino e doar de 3 ani deschis Iulius Mall 😀

 4. @ Raresh
  Da, ai dreptate. Mea culpa!
  Mersi. 🙂

 5. am si eu o intrebare pt tine, ai stat in coloana pana la fsega cand functionau semafoarele deloc benefice???? in prima faza am crezut ca-i ceva accident, nici vorba, functionau semafoarele, ies si ei cand ii lasi tu si altii, ca mai sunt care-i lasa

 6. am prins o zi in primavara lui 2011 cand le-au mai pornit de proba, era si politia care supraveghea traficul, proba a durat cam o ora, s-a aglomerat f tare toata zona….

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!