Poc cu portiera

Adăugat de Vlad
Raportează ca șters! 179

Atenție la Opelul din fața mea, va rămâne fără oglindă din cauza pasagerului din spate al VW-ului roșu oprit.
Săracul șofer nici nu înțelegea ce i s-a întâmplat… colac peste pupăză, șoferul VW-ului a spălat putina.

M-a sunat mai târziu omul și mi-a zis că nu vrea să se ducă la poliție, dar să îi dau filmarea să vadă ce a greșit. I-am trimis brutul cu sfatul de a merge totuși la poliție întrucât nu a greșit cu nimic, ci cei din mașină nu au respectat art. 145 din regulament.

Update: Am primit și un răspuns de la șoferul opelului:

Mulțumesc mult pentru implicare!
Informația trimisă m-a ajutat să mă lămuresc mai bine asupra situației.
Declararea accidentului, în condițiile în care nu au fost victime, iar la mine a fost afectată doar sticla de la oglindă, ar însemna un consum de timp mai mare decât valoarea ei.
Eu mi-am asumat lecția, deși celălalt nu a avut măcar bunul simț să întrebe dacă nu s-a întâmplat ceva.

13 comentarii

 1. Lipsa bunului simt face casa buna cu intelectul limitat. Semne de oprirea interzisa la greu. Feh, cia cat sa debarci pasagerii e OK. Nu e OK pentru ca ai aleee laterala si nu de deschide usa din stanga decat daca vin mascatii sa te salte.
  Probabil nici nu au realizat in ce au fost implicati.
  Acum politaiul sa nu o dea la intros cu nepastrarea distaneti fata de cel depasit.
  Orcium, ii doresc celuicelei cu Golful rosu sa sta linistit, ca nu e nevoie sa faca nimic. Celalat va merge la politie si va declara accidentul. Ce va fi dupa, surpriza lui. Pietonteala 30 de zile, garantat pentru nedeclararea accidentului.

 2. De multe ori pietonii sunt ca niste saci cu cartofi. Soferul trebuie sa zica mereu cand se poate deschide usa, pe ce parte si toate cele. In masina e pe post de capitan de nava!
  Dar la cum a oprit, cred ca nu-l interesa nici cat negru sub unghie de partea pe care se deschide usa.

 3. @Vlad Frumos gest, +. Regulile astea simple au rostul lor, iar cei care le ignora ajung sa constate consecintele pe pielea lor. Din pacate, ii implica si pe altii.

 4. Tare ma gandesc ca opelul nu avea asigurare sau era ceva in neregula cu masina.Altfel, daca intr-adevar nu a gasit 10 minute sa scrie o plangere si 5 sa o depuna, mi se pare o lipsa de respect fata de tine si ceilalti.Pentru ca daca lasam nesimtitii nesanctionati, ni se urca in cap.Cum naiba sa pleci, pur si simplu?

  • Ar fi fost tare o chestie: autorul sa poata declara la politie un accident pe baza filmarii (accident de la care nu s-a prezentat nici-un impricinat). Atunci erau amândoi „pârliți”… 🙂

  • Mai în față, la statuia Aviatorilor, erau vreo 3 echipaje de poliție, dar nu am mai avut timp să mă întorc să îi zic să se ducă la ei (probabil nu s-ar fi dus nici așa) întrucât trebuia să ajung la aeroport.

 5. de apreciat gestul tau. Bravo !

 6. @Vlad
  Felicitari! Oamenii ca tine, fac ca Rusia sa fie tot mai departe ……

 7. Deci autori dragi care o tuliti pe motiv ca „nu am timp” aici aveti un exemplu perfect despre durata unui dialog scurt + numar de telefon. Nu cred ca mori 2 minute daca stai si lasi oranju’.
  PS:
  @ursule – Eu sunt de acord cu acele 5 minute dar sa se faca domle’ dupa coltul intersectiei (daca este cu sens unic) cu aruncarea pasagerilor pe partea dreapta sau in statia de autobuz.

 8. Bravo pentru gest si atentia la trafic! Asteptam updaturi!

  P.S. … Poate blondul te prinde mai bine! 😉

  • Râdeam de un tip din stația de autobuz de pe Lascar Catargiu care era vopsit acceași culoare ca prietena lui, doar că neuniform. Eeh, discutii rautacioase din mașină de unde nu te aude nimeni 🙂

 9. Un prost sau proasta, si doi Domni

 10. Toata stima pentru gestul tau! Jos palaria! Avem nevoie de mai multi ca tine.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!