Aproape, prea aproape

Adăugat de TitvsCaivs
Raportează ca șters! 122

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

17 comentarii

 1. Mi-a inghetat sangele in vene la prima vedere. Putea sa te proiecteze in camionul de pe contrasens. La slow motion am observat ca probabil vantul sau curentul creat de camionul din fata a deschis usa in halul asta.
  Oricum, ala cu duba albastra e un idiot. Bine ca nu a fost mai rau.

 2. Wow! Eram in lumea mea, ma gandeam la semnalizari si dintr-o data apare usa!
  Observ ca nu soferul a deschis usa, probabil de la cum a trecut tirul pe langa.
  Totusi, te felicit pentru reflex numai, mare grija ca uneori poti derapa foarte usor la astfel de bruscari!
  Drive safe! 🙂

 3. Normal cand depasesti o masina stationata ar trebui sa lasi distanta mai mare intre tine si vehiculul stationat , dar in cazul asta fiind si dupa depasite terminata , in spate avand un camion daca franai camionul garantat intra in tine cu urmari tragice.

 4. 0:38 nu se vede mâna pe ușă. Întrebarea este, el a deschis-o și apoi a fost luată de vânt sau de curenții de aer din cauza camionului? Sau nu era închisă și curenții au fost suficienți ca să o deschidă? Sau ultima variantă, e așa de coajă duba încât atunci când e închisă ușa se deschide așa de ușor?

  • Us anu cred ca a fost inchisa corespunzator si s-a deschis de la curentii de aer create de camionul din fata. In masina nu se afla nimeni, individul se vede in clip la vreo 20 de metri, cred ca se usura.

 5. curentul cred ca a dat portiera peste cap :))

 6. Bravo !

 7. Pfoai, ce m-am speriat.

 8. darrelldimebag

  Acolo nu ar avea voie sa opreasca dar marcajele de pe asfalt sunt doar niste desene, cu siguranta mizeria aia de animal biped, ca om nu ii pot spune nu inchisese bine usa si camionul trage usa dubei, prin turbulenta ce o provoaca
  bravos autorului pentru sangele rece

 9. Deci m-am c**** pe mine… bravo pt reflex.

  Ce masina e?

 10. +1 pentru reflex, dar as vrea sa intreb (nu vreau sa fiu rau, desi stiu ca voi primi multe reprosuri pentru asta) , nu ti se pare distanta putin prea mica intre tine si camionul din fata?

  • Da si nu. In mod normal nu circul chiar asa aproape de masina din fata, dar aici intentia a fost sa depasesc, iar in aceste cazuri ma apropiu mai mult.

 11. @TitvsCaivs + pentru atentie si reactie 🙂

 12. reactie inutila ce te putea ucide daca exagerai mai mult. daca dai frame by frame la 38″, cu viteza 0.25, observi ca virajul incepe cand usa e deja in dreptul stalpului A dr. abia atunci incepe masina sa isi schimbe traiectoria.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!