It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Prea aproape…!

Adăugat de areveul
Raportează ca șters! 184
Ce mai caută lumea:
 • ce rol au flashurile

18 comentarii

 1. Eu as fi avut un reflex de frana 🙂

  R: L-am vazut cu coada ochiului, venisem de la drum lung eram obosit, aveam si oglinda in modul antiorbire… l-am observat doar cand a aparut pe B1, cand sa franez, nu am mai avut de ce 😀 cred ca avea dublul vitezei mele!

 2. Te-a facut 🙂

 3. adicristea

  I can’t believe it, I can’t believe it, how did you do it!? Magic!! http://www.youtube.com/watch?v=JDCG0yHFupo

  :))

  R: Magia si dobitocii, ca asta din clip sa ne mai uimeasca asa ! 🙂

 4. Bai frate ce inconstient.

 5. Intrebare

  1.fiecare isi cunoaste masina si probabil a considerat ca are timp mai ales ca existau „croaziere” pe banda 2 care nu puteau sa mearga pe B1 de gropi, dar ala avea unde sa prinda suta…

  2.nu inteleg de ce-ai tinut mortis sa-i dai niste flashuri care, mai ales data fiind „specia” din care face partea, nu puteau decat sa genereze un conflict care nu ar fi inceput daca iti vedeai de treaba ta…

 6. @intrebare tu ai o problema de trollare… bai tata vroiai sa ma bag in spatele camionului sa ii fac loc sa treaca? (raspunsul este pentru 1.)

 7. @Intrebare – nu exista prioritate de „imi cunosc masina”. Legislatia interzice depasirea pe dreapta (cu 2 exceptii, dar nu e cazul) si punct. Iar in lege recomandarea de a merge be banda 1 este clara: „[…]ori de câte ori acest lucru este posibil”. Cand ai masini parcate din 10 in 10 metri, e limpede ca acest lucru nu e posibil. La 60 la ora n-ai cum sa faci yo-yo de pe b2 pe b1 si inapoi doar ca sa faci loc vitezomanilor. Deci nici gand de „croaziere” pe b2, in cazul de fata.

  Cu flashurile ai dreptate. Idiotul ala stia prea bine ce face, si, de la o anumita vrasta nu le mai poti face bizonilor educatie.

 8. te-ai si vazut cu bara stearsa?

 9. Adevarul e ca eram si foarte obosit, venisem de la un drum de peste 500Km… am vazut doar in oglinda laterala lumini, dar a fost prea rapid, idiotul cred ca nu a vazut camionul pana sa „croseteze”!

 10. iustin2009

  am dat un minus din greseala, scuze 😀

  R: Iti apreciez sinceritatea! … dar nu te iert! 😛

 11. probabil avea nevoie de ceva senzatii tari,nu gasise extasy.

 12. @WMH… :)) Epic! Mai aveam putin si chiar credeam ca nu glumesti!

 13. Uni soferi pot dauna grav sanatatii….. tale sau a altor participanti la trafic 🙂

 14. Stop cadru la 0:09 , spatiul nu era chiar asa de mic. Ce rol au flash-urile ?

  R: Flashurile au rolul sa il faca sa observe ca a deranjat… cred ca 1 metru ar fi contat foarte mult ca lucrurile sa scape de sub control… pe tine te-au deranjat? nu am claxonat, acum facem teoria chibritului si cu flash-urile?

 15. Raspuns la intrebare: Da 🙂
  +

 16. @Adydum… daca in bezna aia si la viteza aia de peste 100km/h spatiul ala era suficient… chiar nu vreau sa intram in polemici, dar nu ai facut o observatie normala!

 17. era vali ?

 18. Astharoth

  Prea rapid da, prea furios el merge cu meganeu’ iar tu pe jos.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!