It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Un tip prea grabit

Adăugat de ihaveaproblem
Raportează ca șters! 17

Titlul spune totul, un caz clasic de depasire pe linia continua, in localitate.

11 comentarii

 1. nu vad nici o depasire , vad ca te devanseaza de pe o banda „superioara” nu il vad sa fi intrat pe contrasens sa faca „depasire” acolo este locul unde se dubleaza banda si o tine dubla pana la bucuresti …

 2. @Andrei: intr-adevar, nu e depasire, dar ala venea de pe banda cu obligatoriu la stanga.

 3. Salut Andrei, asa pare in final, dar este partial cum spune Ghita.

  A inceput depasirea pe contrasens pe banda continua, a continuat sa ma devaseze pe banda unde e obligatoriu stanga, si de abia apoi a intrat pe ceea ce a devenit B2.

 4. @Andrei: corect depasirea nu se vede pe filmare… dar poate fi depasire si daca nu „intri pe contrasens”. Cel cu Skoda a venit pe o banda care avea obligatoriu stanga si dupa intersectie nu se poate ajunge pe banda aia legal decat daca vii din stanga (e linie continua intre benzi probabil tocmai ca sa nu se incurce cei care schimba banda cu cei care vin din stanga). La secunda 0:11 se vede ca celalalt nu vine de pe straduta din stanga deci clar ca ceva ilegal a facut… mergem pe incredere si zicem ca e depasire… poate fi si cum zice @ghitaCJ nerespectarea marcajului de obligare.

  @Nanianu: cred ca am dat din greseala minus… nu aia a fost intentia.

  P.S.: recomand compilatiile, personal imi e mai usor sa te uiti la un clip de ~3 minute decat la fiecare faza separat, mai ales daca faza nu e destul de spectaculoasa sau lunga cat sa merite un clip.

 5. Redbound, e un sfat bun, data viitoare astept sa se stranga mai multe faze 🙂

 6. Andrei Razvan Stegeran

  Unde v-ați luat permisul de nu știți ce înseamnă, conform legii, o depășire? Apropo devansare nu există în legislația din vigoare!

 7. GoguAfumatu

  Mda, chestia aia se practica la greu acolo. Daca stai o ora sa filmezi intersectia aia din Mihailesti, cred ca aduni vreo 10-15 faze identice

 8. @Andrei Razvan, poate nu se intelege exact din filmare, skoda albastra m-a depasit acolo unde era o banda pe sens si linie continua, dar apare in fata masinii de abia unde sunt 2 benzi pe sensul meu, din care una obligatoriu la stanga.

  Permisul l-am luat de la Politie!

 9. Chris_307

  In Mihailesti, in acea intersectie sunt trasate aiurea liniile, cel putin acea linie continua dupa intersectie.

 10. @Chris_307: Am zis mai sus si repet aici (nu stiu zona, dar pot face o presupunere de bun-simt din ce vad pe filmarea asta): eu zic ca or faut linia aia continua ca cei care vin pe banda de inainte sa nu schimbe in intersectie pe B2 si astfel cei care vin din stanga sa poata sa se inscrie linistiti. Cel putin asta e parerea mea 🙂

 11. GoguAfumatu

  @Rebound: pai chiar asa e!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!