It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Presemnalizarea lui Dorel

Adăugat de Ursul Grizonat
Raportează ca șters! 58

Dorel Impex Co Ltd GmbH SeReLe S.A. executa marcaje rutiere. Presemnalizare kanci, adica lipsa. Punct de lucru, in curba, pe la Timisu de Jos. Limita pe zona 80 km/h. Opriti cu paletuta, direct in curba.

10 comentarii

 1. Or sa se inventeze reguli noi pentru Ursul Grizonat cu presemnalizare la minim 3 km, semafoare LED si tot tacamul !

 2. @ics Multumesc.

  Eu eram cu gandul la Art. 85 OUG 1391 – (1) Semnalizarea lucrărilor executate pe drumurile publice este obligatorie şi se realizează în scopul asigurării desfăşurării în condiţii corespunzătoare a circulaţiei pe sectorul de drum rămas neafectat sau, după caz, devierea acesteia pe variante ocolitoare şi are semnificaţia interzicerii circulaţiei în zona afectată de lucrări.

  @Frankie Fail. Daca tie ti se pare normal sa opresti circulatia in curba…si sa dirijezi cu paletuta de pe margine, asta e.

  • Eu era sa il calc pe dorel in timp ce vopsea trecerea de pietoni…. conuri puse la 1 cm de trecere eu putin neatent, cat pe ce sa il fac pilaf.

 3. În mod normal,intr-o tara cu reguli civilizate de circulație, și firmele căruia le pasa de muncitorii lor pun presemnalizare cu 400m pe străzi naționale, și limita de 30/50km ora (în cazul ăsta 50 înainte de curba,și 30 dupa),și cu 2km și 800m pe autostrăzi
  +

 4. Omori masina aia fara niciun sens….

 5. Are. Filmul putea incepe lejer de la secunda 30. Dar ai lasat jumatate de minut tocmai ca sa vedem V6-le. Din pct meu de vedere, sa vedem cum omori o masina cu adevarat fara niciun sens.

 6. Dorel nu se lasa pana nu ajunge asa http://i.imgur.com/OTYc36e.jpg .
  @Suhaib, ceea ce zici tu se intampla in tarile in care s-a inventat apa calda inainte sa se fure lemnele de sub ceaun. Din pacate in Romania, o autostrada noua o ia la plimbare si nimeni nu este tras la raspundere. Constructorul vine si arunca 3 petece de iarba, doua galeti de asfalt si asteapta momentul in care lucrarea iese din perioada de garantie.

 7. Clipul asta imi aduce aminte de perioada in care se lucra intre Sibiu si Medias. In perioada respectiva s-au pus restrictiile de 30km/h in curba, 50km/h in panta si 70km/h in linie dreapta, pe motiv ca se lucreaza la drum. Lucrarile s-au terminat de mult, dar restrictiile au ramas aceleasi. Unde nu erau semne, era Dorel cu paletuta, de cele mai multe ori exact in curba 🙁 .

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!