Camera auto DDPAI MINI Dash Camera 1080P

Produs din oferta Xiaomag.ro

219,00 lei

219,00 lei

Vezi detailii

Prieten imaginar

Adăugat de constantin2
Raportează ca șters! 15

Bitching mode: ON

Aceasta ‘aproape’ patanie m-a determinat sa montez camera si pe spate. Nu stiu de unde a aparut asa repede, incadrat pe viraj stanga in giratoriu pe banda 1, dar in dreapta mea, la mai putin de jumatate de metru era un Logan rosu ce voia sa faca stanga.

In apararea mea, am de spus, dupa cum se observa si la inceputul clipului, ca nu am putut sa ma incadrez pe banda 1 pentru a merge pe directia inainte in giratoriu, pentru ca drumul are o banda, plus un fel de acostament cu pista de biciclisti pe ea, iar dupa zebra, deodata apare inca o banda, dar cu despartitor marcaj continuu spre banda a doua. Deci nu puteam trece de pe banda 2 pe banda 1 inainte de giratoriu. Aceasta e motivatia mea pentru a merge in giratoriu pe directia inainte de pe banda a doua pentru aceasta intersectie, stiind la ce ma expun in cazuri de acestea.

Stiu ca in caz de impact avea dreptate, ca el nu schimba banda in giratoriu, ci eu, dar ma plang (hence the bitching mode set to on) ca nu mi se pare onorabil ca cei ce merg inainte sau fac stanga sa stea la coada inainte de giratoriu pentru banda a doua, iar altii sa faca viraj stanga pe exterior, pe banda 1 si tot ei sa isi ceara drepturile.

Bitching mode: OFF (gen „Taci si sapa!”)

2 comentarii

  1. Plus mare ca te-ai asigurat intr-un fel și nu mai plânge ,cum tu nu ai intrat pe B1 nici el nu a intrat B2.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.