It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Prima zapada si primele accidente

Adăugat de Ic3Cub3
Raportează ca șters! 60

Astazi a aparut prima ninsoare.

Din pacate au aparut si primele incidente,nu stiu daca din lipsa cauciucurilor de iarna sau viteza neadaptata la conditiile de drum.

Atentie la Drum si la ninsoare.

Safety First !

Ce mai caută lumea:
 • accidente pe zapada

11 comentarii

 1. Conditii de iarna, reflexe de vara.

 2. si la sfarsit un …. care nu are rabdare si depaseste TIR-ul?

 3. Si asta este doar inceputul…

 4. Andrei Ciocan

  N-au nicio legatura cauciucurile de iarna cu povestea asta…Asta e inventie Europeana…In USA nu exista o astfel de prevedere.

  • Pentru ca nu peste tot ninge ,de aia nu exista o astfel de prevedere. Stii ce diferenta IMENSA exista intre o masina cu,cauciucuri de iarna relativ bune si una cu,cauciucuri de vara? Nu e data degeaba legea aia.

  • Asa este ciocan, din cate stiu eu SUA (asa este in romana, usa este in alta limba) nu este compusa doar de alaska…. eu zic sa mergi in Florida, sunt foarte sigur ca acolo ninge si la 20 de grade C….

  • Prevederea este europeana,nu doar in Romania.Si sa stii ca asa este.Cauciucul de iarna este dintr-un cauciuc mai moale,nu devine la fel de tare al frig,diferenta este majora intre iarna si vara .Au si ei dreptate cu aceasta prevedere.

  • Mergi tu cu cauciucuri de vara pe polei, sau pe lentile de gheata acoperite de ninsoare proaspata si zi-ne cum e 🙂 Nici nu e nevoie de vreo lege speciala ca sa-ti adaptezi cauciucurile la starea vremii. Iti trebuie doar instinct de autoconsevare si responsabilitate fata de pasagerii tai si fata de ceilalti soferi. Dar daca putina minte la volan nu e, nimic nu e.

 5. @Ic3Cub3 Din pacate, odata cu venirea ninsorilor si inrautatirea conditiilor de trafic, ne putem astepta la tot mai multe astfel de evenimente 🙁 +

 6. Oooo… Anul asta vad ca administratorul drumului a fost luat prin surprindere…spre deosebire față de alți ani!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!