It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Primul meu film in trafic

Adăugat de Nero
Raportează ca șters! 43

Acesta este mai mult un film de proba. Este prima data cand filmez cu GoPro HD si cand editez cu PowerDirector. Va rog sa ma sfatuiti cum sa fac mai bine. Nu stiu cum sa pun Watermark-ul cu trafic tub.  Unde gasesc si eu genericul de inceput cu trafic tub pe fond galben si cu rotitele. Multumesc daca ma acceptati in randul vostru.

5 comentarii

 1. Sa-ti pui camera sa filmeze un pic in jos, chiar daca o sa-ti ia mai mult din bord. Camera isi calculeaza luminozitatea in functie de ce vede in centru. In cazul de fata acolo e cerul si ala e mai luminos. De aia imaginile sunt mai intunecate.

 2. OFF: Bine ai venit Nero. 🙂
  ON: Mi se pare mie sau imaginea e stretch-uită ?

 3. Intro-ul si restul le poti lua de aici: http://www.trafictube.ro/trafictube-media-kit/
  sau mai sigur, fisierele intro si outro, daca razvanbb nu le-a modificat pe cele din media kit, de aici: http://dl.transfer.ro/transfer_ro-01oct-265f44abb7317.zip
  Niste tutoriale PowerDirector gasesti aici: http://www.youtube.com/results?search_query=powerdirector+tutorial&aq=2s&oq=power+director

  @Iulian: ar trebui sa mi se para si mie. 😀 cred ca e un pic fortat 16:9-le

 4. Multumesc de primire.
  razvanbb – o sa orientez camera mai in jos. Nu credeam ca o sa fie asa de inchisa imaginea, ma gandeam ca este inourat si nu influenteaza prea mult.
  Iulian si icsulescu – am setat ceva aiurea in PowerDirector, sau este de la Youtube, parca nu am filmat 16:9 .
  Am verificat acum si in filmul martor si in cel creat de mine pe care l-am pus pe Youtube imaginea se vede normal nu este turtita.

 5. bine ai venit!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!