Printre smecheri si alte caractere – In aceeasi zi – Dus

Adăugat de pizma_n22
Raportează ca șters! 22

Pentru „iepurii” de pe site: nu caut niciodata intentionat faze de pus pe trafictube.ro. Din contra, le evit cat pot, dar ce nu pot evita le editez si le urc aici fara sa ma gandesc la +/-.

Totul s-a intamplat in intervalul a 60 de km. Descrierea in videoclip.

3 comentarii

 1. @pizma_n22 0:09 Ii e lene sa roteasca putin volanul. Spatiul acela de siguranta in jurul insulei centrale e pentru camioane si alte autovehicule cu gabarit mare, nu pentru turisme. De altfel se vede la 0:31 cum (nu) stie sa circule.
  In conditiile in care la 0:46 exista acel indicator, cei patru care urca la 1:01 pe banda a doua nu pot fi numiti B2 loveri 😉 (aveau si TIR-ul pe B1).
  2:38 A fost doar o intamplare ca era marcaj discontinuu acolo. Dupa cele doua depasiri anterioare (1:36 si 2:01), cu „vizibilitate maxima” in fata cel mai probabil ar fi depasit si daca era linie continua.
  +

 2. Nu am vazut ca ai comentat la clipuletul asta,faza de la 0:46 e si nu e,de multe ori cand ajung in zona,nimeresc cativa care urca pe B2 desi,mergand mai incet pot linistiti sa traga pe B1 ca sa treaca restul,sunt nevoit sa-i depasesc pe dreapta,nu se trag nici impuscati.

  • @pizma_n22 Nicio problema, mi se intampla si mie. Daca nu m-am abonat la comentarii, aflu dupa cateva zile ca s-a postat ceva pe articol 🙂
   Problema se pune in felul urmator: cand exista indicator de banda pentru vehicule lente, nu mai sunt obligati sa foloseasca neaparat prima banda:
   http://www.trafictube.ro/legislatie-rutiera/ordonanta-urgenta-nr-195-12-decembrie-2002/#art42
   Art. 42. Când circulaţia se desfăşoară pe două sau mai multe benzi pe sens, acestea se folosesc de către conducătorii de vehicule în funcţie de intensitatea traficului şi viteza de deplasare, având obligaţia să revină pe prima bandă ori de câte ori acest lucru este posibil, dacă aceasta nu este destinată vehiculelor lente sau transportului public de persoane.

   Prin urmare, in aceasta situatie n-as putea sa-i numesc B2 loveri, la fel ca si pe cei care au B1 libera si circulabila, au obligatia s-o foloseasca, dar din varii motive nu vor s-o faca.
   Ca din bun-simt se pot retrage pe B1 pentru a lasa pe altul care merge mai tare sa treaca de ei, este foarte adevarat. Insa pentru asta trebuie si-o doza … de bun-simt 🙂

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.