Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

Sunt printre noi!!

Adăugat de cipoc
Raportează ca șters! 62

N-am vazut de multa vreme o durere mai mare in zona dorsala. Ignora semaforul, semnele de ocolire prin dreapta, se incadreaza aiurea si de semnalizat nici atat. A mai facut si altele dar din pacate nu bate camera asa departe. La volan un nene de vreo 50 ani.

Ce mai caută lumea:
 • poti intoarce daca este semn de ocolire

11 comentarii

 1. 0:40, militia trece nepasatoare si apoi te miri de ce isi permit putze de genul tot felul de smecherii in trafic?

 2. PS: cu centura cum ramane? Daca nu erai atent si te lovea in portiera sa vezi ce frumos decolai.

  • o pusesem fix cand incepe filmul sa ia viteza:) N-o suport sa ma bârâie, asa ca o folosesc cu incredere

 3. Mersul pe linia de tramvai a devenit o obisnuita atat de mare, incat mai nou unii merg senini si printre refugii, dupa care isi continua drumul pe sine chiar daca bulevardul nu e aglomerat si ar putea oricand sa revina pe banda normala de circulatie. In sinea lor, soferii astia chiar cred ca sunt mai destepti decat noi, restul, pentru ca ei stiu sa foloseasca o „banda” pe care ei o cred legala. Si asta mai ales ca de prea multe ori Politia inchide ochii la abaterile astea „nevinovate”.

  • In Iasi nu e nicio strada unde sa fie interzis mersul pe linia de tramvai.Cu privire la refugii, ai dreptate.

  • Oful meu e Bucuresti, unde pe bulevardele cu 2 si 3 benzi pe sens, sunt mai peste tot linii de separare, mici popici de cauciuc sau chiar borduri, si cu toate astea grabitii, nesimtitii sau pur si simplu ignorantii, trec in haita pe liniile de tramvai. Blocand si tramvaiele, de multe ori.

  • La noi s-au asfaltat, in mare parte, foarte bine liniile de tramvai pentru a putea fi folosite de auto. In zona filmata linia inca nu este folosita, abia s-a schimbat, asfaltat, dar mai e treaba la ea, si pana de curand erau semne la refugii de ocolire prin dreapta sau prin stanga. De cateva saptamani s-a pus semnul definitiv de ocolire prin dreapta!

  • galadragos

   >> In Iasi nu e nicio strada unde sa fie interzis mersul pe linia de tramvai
   Are strada cel putin de 2 benzi pe sens fara banda cu linie de tramvai?

  • >> Are strada cel putin de 2 benzi pe sens fara banda cu linie de tramvai?

   Da, sunt multe strazi cu 2+ benzi pe sens fara a socoti banda cu linia de tramvai si se circula regulamentar pe linie.

  • @AndreiF – nu a chiar asa. Daca linia de tramvai e separata de benzile celorlalte vehiculle cu o linie continua sau cu o linie discontinua care delimiteaza zona carosabila, (care e diferita de cea care delimiteaza benzile de circulatie) nu poti folosi cu alt vehicul linia de tramvai ca pe o alta banda, nu conteaza cate alte benzi sunt. In ultimul caz poti doar vira stanga peste liniile de tramvai sau poti intoarce (daca nu exista si un semn care sa interzica aceste manevre). Ori in Bucuresti, pe bulevarde si pe caile intens traficare exista aceste linii de separare. Pe care si tu, probabil, le ignori.

 4. Poate era putin „tras/bagat/indesat si alte cele„.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.