It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Prioritate …

Adăugat de vasy65
Raportează ca șters! 51

Politete nejustificata si periculoasa, care poate avea urmari neplacute

7 comentarii

 1. Parca am revazut 90% dintre accidentele filmate in orasele din Rusia.

 2. N-aş numi-o nejustificată: văd că acea intersecţie cu un drum neprioritar este pusă fix înaintea unui sens giratoriu (sau simplu rond?), care părea destul de aglomerat. Maşina de pe banda 2 a drumului cu prioritate a cedat trecerea acelui autoturism deoarece era oricum staţionară şi n-ar fi câştigat mare lucru dacă s-ar fi pus în mişcare.

  Într-adevăr totuşi, a fost periculoasă situaţia cu maşina care venea pe banda 1. Maşina care vira nu s-a asigurat. Iar autoturismul de pe banda 1 venea prea tare, ţinând cont de trei factori:

  1. Urma o intersecţie cu un drum neprioritar.
  2. Urma sensul giratoriu / rondul.
  3. Cu siguranţă remarcase maşinile staţionare de pe banda 2. În situaţii incerte reducem viteza, nu continuăm la noroc.

 3. N-as zice ca e chiar atat de nejustificata…era oprit omul oricum..a trecut o masina si a zis sa mai lase inca una…chiar nu vad o problema in modul asta de gandire. Faptul ca unii nu se asigura e alta problema…

 4. Prost este ala care opreste si le lasa, ca le ia vizibilitatea si provoaca un pericol.
  E ca filmarea aia unde unu opreste sa lasa una peste strada si a lovito unu. Amandoi vad nimic.

  • A7: prostul ala era oprit in coloana…daca tu blochezi intersectiile ca sa nu-l lasi pe unul ca „nu are vizibilitate” e problema ta…frumos si legal e sa nu blochezi intersectiile

  • de la secunda 10 cel de pe B2 avea unde sa inainteze insa a ales sa cedeze, este un caz foarte simplu in care se intampla accidente, daca cel ce face stanga intra usor si se asigura e ok, daca intra repede sa nu deranjeze ei bine uneori se intampla si poc.

 5. Ala cu masina alba nu este in intersectie si nu blocheaza nici o intersectie. El are prioritate si opreste fara rost. Prin oprirea lui ilegala, a produs o situatie periculoasa.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!