Prioritate? Ce-i aia? Mergem cu tupeu!

Adăugat de CristiFLT
Raportează ca șters! 45

Diferite situatii din trafic cu unii participanti care prefera sa isi faca loc cu forta…

6 comentarii

 1. +, dar la faza de la 0.40 nu te-ai bagat prea „frumos”. Nu inteleg de ce va place sa va incadrati pe banda de langa rond ca mai apoi sa le iesiti in brate celor de pe banda 2 ( care ies din rond, nu cei care vin de pe pod si au cedeaza ).

 2. Cam despre acelasi lucru as vrea sa vorbesc si eu un pic, macar preventiv daca stiai si nu aveai masina in dreapta ta 🙂 .
  Tu vii de pe banda cu linia de tramvai si in mod normal trebuie sa continui acea banda cu linia pana iesi din rond, altfel faci cum imi face mie duba mai jos.
  Evident, poti schimba banda asa cum faci tu, dar daca nu ai masina in dreapta care vine din pozitia mea. Sper ca am fost clar 🙂 .

  http://www.youtube.com/watch?v=GitsbcHiAjE&feature=youtu.be

 3. @aalex691 & @Dadi, la faza de la 0:40 nu aveam nici o masina pe banda din dreapta; de obicei daca cineva este pe acea banda, continui mersul pe banda cu linia de tramvai, ca sa nu incomodez pe nimeni si schimb banda mai incolo, in dreptul Petrom / MOL.
  PS: Daca sunteti din Iasi si circulati pe acolo probabil stiti ca iesirea pe banda 2 e cu niste cratere incredibile cand treci linia de tramvai…trec zilnic de cateva ori pe acolo si incerc sa evit pe cat posibil acea banda…

 4. @CristiFLT

  E ok 🙂 . De aia am si spus preventiv. In clip nu se vede si nici nu se aude ca ai avea vreo masina, dar foarte multi care fac acea manevra uita ca e posibil sa aiba masini in dreapta, ori nu stiu ca exista aceasta posibilitate.
  Cel mai probabil este a doua varianta 🙂 .

  Tu stii, deci suntem bine 😀 .

 5. @CristiFLT
  E ok ca nu era masina in dreapta, imi cer scuze daca s-a inteles aiurea.
  Am o problema cu zona aia pentru ca trec aproape zilnic pe acolo si in majoritatea cazurilor ma trezesc cu unul peste mine, care culmea tot el e nemultumit.
  Cat despre gropi, total adevarat. E jale pe langa linii.

 6. Mi-am adus aminte de discutii 😀 .

  http://www.youtube.com/watch?v=Gjyp5sXmkPk

  Hai ca nu-s chiar cratere 🙂 .

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!