10 comentarii

 1. Cristy vezi ca nu sti de unde se numara benzile.

  • Am gresit, ai dreptate. Reeditez clipul. Eu stiu, tu „sti”, dar mai greseste omu’ din graba. 🙂

 2. Prin statia de benzina, in dreapta, si ulterior stanga pe varianta care vine de la Dedeman. Sau si mai simplu prin parcarea de la Kaufland…..dar trebuie sa nu tii cont ulterior de obligatoriu dr. Succes! 🙂 …..si fa ce zice popa nu ce face el, sau invers…..nu mai stiu cum era.

 3. De curiozitate, tu ce cautai pe banda de facut dreapta?

 4. Suntem o țară unde nu vedem decât Golf 4 TDI si MPI ( neapărat 16 v) si Passat. Ai de steaua noastră..

 5. Lipsa educatiei civice, dar si a educatiei in general il fac pe omul simplu si frustrat sa fie mereu in competitie cu ceilalti. El, e intr-o lupta continua sa se manifeste, sa isi arate valoare, sa fie deasupra celorlati (chiar daca acest lucru e doar in mintea lui). El e cel care depaseste o coloana de masini si se simte lezat daca cineva a initiat deja depasirea dar nu acelereaza peste limita legala. El e cel care schimba banda la semafor chiar daca in fata sa este doar un vehicul, sau schimba banda oricand i se pare ca asa ar putea sa fie cu 1m mai in fata (chiar daca pentru acest lucru altii trebuie sa franeze). El e cel care nu intelege scopul limitarilor de viteza, a centurii de siguranta, dar se victimizează de fiecare data cand il opreste politia si ia o amenda. El nu poate intelege amibilitatea in trafic (mai ales atunci cand acesta e incarcat SAU cand cineva s-a incadrat gresit ; pana la urma orice e capabil de a face greseli), si orice actiune a celor din jur ii submineaza dorinta sa de a-i domina pe celilalti. El fura orice si oricand poate.
  Acum depinzi de el, si te va taxa. Trebuie sa il rogi, trebuie sa ii arati ca el e masculul alfa, dominatorul, …si poate, precum unui caine, iti va arunca un os si te va lasa sa intrii in coloana.

  Acestia trebuie sa fie fortati sa inteleaga, prin forta sau de voie buna, ca ori invata sa se comporte civilizat, ori vor fi tratati ca si niste gunoaie (nereciclabile 🙂 ). Viata e prea scurta pentru a o trai in stres din cauza lor.

 6. De ce nu se face un club, si membrii sa aiba stickere vizibile, lipite pe parbriz, de genul : „eu lupt impotriva ghiolbanilor”, „zi NU ghiolbanilor”, „interzis ghiolbanilor pe sosele” …ceva de genul acesta. Animalele sa stie de dinainte cu cine au de a face.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!