It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Prioritate de tătic

Adăugat de timemachine
Raportează ca șters! 72

Cei care vin din dreapta au verde intermitent înainte. Chiar dacă semafoarele nu ar funcționa, tot trebuie să acorde prioritate.

Cetățenii s-au obișnuit să treacă pe roșu, dar și pe intermitent, ca atunci când au prioritate.

L-am văzut pe individ cu coada ochiului, dar speram că totuși oprește. Nimic, era înfipt în volan și cu prioritatea în dinți. Tată, cu soția și copilul mic în spate, foarte responsabil.

I-am făcut semn din cap că a comis-o rău și gesticula că el are prioritate, că merge înainte. Dacă vede filmarea pe aici, sper să învețe ceva.

6 comentarii

 1. Prioritate de retardat…

 2. incepatorul

  putin off-topic: ce semnalizare ciudata a intersectiei respective, esti pe drumul cu prioritate dar daca virezi dreapta ai cedeaza trecerea …

  • Bine spus, e cam idioata amplasarea acelui Cedeaza trecerea. Poate si taticul din clip s-a uitat in stanga, a vazut ca in directia din care vine autorul e pus Cedeaza, si automat s-a gandit ca se aplica prioritatea de dreapta. Evident, nu e o scuza, pentru ca ar trebui teoretic sa aiba si aditional sub cedeaza, dar tot ramane o semnalizare extrem de proasta a intersectiei.

  • culmea e ca semnul ala banuiesc ca e pus acolo special pentru expertii care trec pe intermitent crezand ca au prioritate oricand 🙂

  • semne montate de din aia care spun „Nu mai ai prioritate ca parasesti drumul care o are…”

 3. Mai baieti, lasati-o cu ce semn a vazut si care, meseriasul respectiv are verde intermitent iar semafoarele in functiune sint superioare indicatoarelor de prioritate.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!