Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Prioritati

Adăugat de lexescu
Raportează ca șters! 18
 1. 0.07 O sa-mi pun girofar, poate asa mi se da prioritate.
 2. 0.45 Ma strecor, stiti voi … fluidizare trafic, sa nu blochez sensul giratoriu. O las pe doamna cu VW din dreapta sa treaca si-mi arunca asa o privire din lateral de genul: „Ba da prost esti!” Poate o meritam, nu trebuia s-o las … sau?
 3. 1.55 Tot imi pun girofar pana la urma (tot femeie era).

6 comentarii

 1. La ultima faza are circumstante atenuante, cele doua furgonete blocau vederea.

 2. Si alea doua de la 1:45 tot femei erau 🙂
  La faza a doua, consider ca trebuia sa treci pe B1 dupa ce taxiul a facut dreapta, dar tie nici B2 nu ti-a placut, mai ca nu te-ai urcat pe spatiul verde. Dpmdv doamna cu VW avea prioritate, ea era pe banda in timp ce tu „te strecurai” perpendicular pe benzi pentru a fluidiza. Acum intelegi privirea ei?
  Offtopic, mi se pare imbecila pozitionarea trecerilor de pietoni la iesirile din giratorii.

  • Pentru ca de aceea am si lasa-o sa si treaca prima (ca puteam sa-i iau fatza fara probleme) 🙂 ….sa nu se bosumfle….si tot s-a bosumflat…

 3. Ohoo posteaza lexescu sibianul..nu-ti dau like strict pt faza a 2…mai mult ai incurcat decat ai „fluidizat”..de cand asteptam un video de la tine..hmmm….

  • Ai dreptate. Am vrut sa fiu politicos s-o las pe doamna (nehotarata ca toate doamnele in trafic), si am pierdut pierdut „fluidizarea”.

 4. rusty_hawk

  Mare dreptate ai facut la prima faza..

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.