O zi proasta

Adăugat de ma
Raportează ca șters! 43

Contine claxonat excesiv, imi cer scuze. N-am putut sa fiu zen in ziua aia.

Ce mai caută lumea:
 • zi proasta

16 comentarii

 1. cetateanul turmentat

  +
  Cam cate ore de functionare are pana acum claxonul tau? 😀

 2. cu pietonul ala din urma ce ai avut?

  • am zis ca am gresit, mai pun si din astea, ca doar nu sunt eu cel mai corect din oras. ma uitam in dreapta si am avut viteza la intrare in intersectie, daca e sa-mi fac autocritica.

  • Daca pietonul nu are claxon .

  • stefan_moraru

   Într-adevăr nu dă bine ca imagine și ca faptă în sine, că ai continuat deplasarea atunci când pietonul era deja cu picioarele pe zebră. Zebra e locul fierbinte, unde te ajuta mai mult rapiditatea reacției decât prevenția. Asta e, te-a luat valul ca pe oricare altul ; însă, într-un fel mă bucur că s-a întâmplat așa, pt. că se mai trezește și pietonul la realitate și poate pricepe că omul se păcălește serios când crede că poate fi atent în la ce se intampla în jurul său în timp ce are o discuție la telefon. Din câte văd eu, privirea pietonului îmi lasă impresia că atenția și gândurile lui erau pe alte meleaguri decât zebra.

   Vor veni zile și mai negre pt șoferi din partea pietonilor, pt ca se creionează un stil de comportament de moșier pe zebră, unde șoferii vor fi mereu slugile pietonilor.

 3. Nu cred ca ti-ar placut sa fi venit cineva in spatele tau si sa te tine minute in sir in urlat de claxon ca nu ai acordat prioritate la pieton. Si daca erai asa de „zen” si cineva chiar facea treaba asta sunt curios ce ai fi facut.Nu o sa rezolvi nimic din contra iti consumi nervii pe gratis chiar mai rau ii mai si enervezi pe ceilalti sii ii provoci sa te shicaneze.
  A NU SE INTELEGE CA LE IAU APARAREA celor din video. Si aia sunt niste nesimtiti toti dar tu ii depasesti.Ex: la ultima faza cu pietonii pe rosu daca eu nu aveau dreptul sa traverseze asta nu inseamna ca ai dreptul sa ii treci peste ei nesimtiti ori nu.

  • n-am trecut peste ei, cred ca respira si azi. eu i-am claxonat ca poate se opresc, nici gand.

  • Articolul 72 (4) Pietonii surprinsi si accidentati ca urmare a traversarii prin locuri nepermise, la culoarea rosie a semaforului destinat acestora, sau a nerespectarii altor obligatii stabilite de normele rutiere poarta intreaga raspundere a accidentarii lor, in conditiile in care conducatorul vehiculului respectiv a respectat prevederile legale privind circulatia prin acel sector.

   Cam ai voie legal să dai peste ei. În plus, pot fi și obligați să îți plătească reparația la mașină.

  • Citeaza articole politistului care intocmeste procesul verbal vezi el ce va spune si pe cine va scoate vinovat in caz de ceva. Chiar sunt curios.Degeaba avem legi daca nu le respectam si cand le incalcam nu le aplicam.Noi din video stim clar ca au trecut pe rosu si ca sunt nesimtiti iar soferu nevinovat.
   Si nu nu ai trecut peste ei dar credema in mintea lor tot tu esti ala care nu e cu toate acasa deci vor mai trece pe rosu si in viitor indiferent de ce le faci deci te-ai enervat degeaba.Credema ca stiu ma lovesc zilnic de cazuri dinastea si constientizez ca nu ai ce le face deci te inteleg si am vazut multe abcese de furie in trafic dar tu exagerezi.Am mai vazut cateva cazuri in care cel de pe trecere ca in cazul tau in loc sa isi vada de drum chiar la scos afara din masina pe sofer.Se mai intampla.Parca avem si un video cu o tentativa aici pe site.

 4. nu ai fost corect/a ultimadata .. .trebuia sa acorzi prioritate la pieton 🙂 chit ca vb la telefon si il durea la P… :))

 5. Claxonel , dar oamenii care locuiesc in zonele unde iti manifesti tu frustrarea ce vina au ?

 6. Omule, ai schimbat volanul din cauza uzurii la claxon ? Bine ca nu ai Opel Astra G, deoarece schimbai vreo 113213124334 cauciucuri de claxon de pe volan :))

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!