It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Esti proasta?

Adăugat de IntamplariDinTrafic
101 0

Un videoclip scurt si la obiect. Zona linistita, limita 30km/h, toata lumea respecta limita. Problema apare din dreapta, o femeie care desi are stop nu are niciun gand sa opreasca.

In mintea ei probabil noi eram niste nesanatosi care „circulau cu viteza domne’ „.

Am mai zis-o, nu sunt misogin, dar a venit momentul din nou! Femeia asta e proasta! Proasta la volan! Poate e buna dpdv profesional in domeniul in care activeaza, dar o rog insistent pe aceasta cale sa lase masina acasa si sa aleaga alt mijloc de transport! Bine totusi ca a avut spirit de conservare si a calcat frana cand a vazut ca se pupa cu o alta masina.

Reflexul tipului din fata mea este priceless.

10 comentarii

 1. incredibil,genul asta de soferi sunt periculosi chiar si atunci cand nu au cheia in contact,sunt in lumea lor,si chiar se mira cand ii lovesti

 2. Intrebare retorica…
  +

 3. Oprit, dat jos, mers la masina domniei, data de trei ori cu capul de volan, luat semnul stop si facut guler la duduie.

 4. Mihaela ce zici? Locul ei nu era la cratita 😀 ?

  • Naiba stie. Daca gateste la fel cum conduce…clar nu 😁
   @ IntamplaridinTrafic, nu esti misogin ca zici despre una ca e proasta (la volan). Erai daca ziceai ca TOATE femeile sunt proaste (la volan, ca acusi vine iar Lexescu).

 5. autofidel

  Băieți nu fiți misogini, nevastă-mea conduce așa de bine, o urmăream odată în trafic fără ca ea să știe și mă miram ce natural se mișcă, abia mă țineam de ea, dar când sunt în dreapta și ea la volan, parcă o lovește alzheimerul, se precipită de parcă ar fi la examenul de permis.

 6. Te apuca dracii cand vezi asa prosti, chiar daca nu esti implicat,iti vine sa i dai delete sa nu apuce sa se reproduca

  Daca ati avea telecomanda, de cate ori ati apasa butonul del intr o zi? :d

 7. Tipic feminin: „dar ce-a facut ?”

 8. WOW, a avut reflexe bune cel cu VW… good job…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!