17 comentarii

 1. @T.C. Poate cel mult semiprofesionist, pana la nivelul urmator mai are de lucru 🙂
  +

 2. Toate ca toate dar povestea completa e asa….femeia vorbeste la telefon, nici nu se uita in stanga ei ca sa se asigure ca e ok sa treaca, iar barbatul sare in fata tirului din spatele altuia, plus de asta un tir nu opreste ca si o masina mica. Aici, in cazul de fata, daca le luati apararea pietonilor, sunteti la fel de iresponsabili ca si ei

  • tirul ala vine dintr-un sens giratoriu, unde teoretic nu ai viteza. vede o masina oprita la trecerea de pietoni, vede un semn ca urmeaza trecere de pietoni… oare de ce a oprit ala acolo? atunci ne punem sa acceleram?

  • Tu esti soferul tirului, nu?

  • Are dreptate, micutzu4684, cu completarea lui.
   Femeia aia n-are nicio sclipire de inteligență, instinct de conservare Ø. Exemplu clasic de selecție naturală în acțiune. Nu te poți angaja într-o traversare așa din senin, fără să arunci măcar o privire de o secundă în stânga ta. Mergea pe trotuar drept și după 2 secunde era deja pe trecere.

  • Ai fi surprins sa afli cat de strans pot frana, de fapt, TIR-urile, cel putin cele construite cam de 10 ani incoce. 🙂

 3. Alo, sefu lu ”soferu”, CONCEDIAZA-L!!!!

 4. In cazul de fata nea’ tiristu e cel vinovat.Probabil si graba de a ajunge la destinatie ori ca vorbea la telefon,i-au distras atentia de la pietoni.In fine…..bine ca nu s-a treminat tragic ptr pietoni.

 5. toapa aia asa a invatat sa traverseze…nu se uita, nu face nici macar o secunda de pauza din mers ca sa se asigure.

 6. Un imputit , o javra de om !!!

 7. Daca nu era femeia, probabil pietonul angajat in traversarea trecerii trebuia sa astepte pe trecere …fiindca tiristul nu se mai oprea la trecere , daca se sinchisea macar sa franeze (in clip pare sa accelereze de voie, chiar daca se apropie de o trecere pentru pietoni ).
  In schimb daca era vreo patrula prin preajma, sigur se comporta altfel…

 8. Eu nu l-as invinui pe tir-ist 100%. Nu te poti arunca precum vita pe trecere in halul ala frate. Vorbesti la telefon, nu tu stanga nu tu dreapta….sa fim seriosi. Se pare ca s-a speriat si ea UN PIC cand a claxonat tir-istul. Probabil discutia ei la telefon era „stai ca ma claxoneaza unu, nu stiu ce vrea” :))….

  • Fapta femeii nu-l disculpă pe cretinul care accelearează înaintea trecerii de pietoni în condiții de vizibilitate redusă.
   Dacă nu era femeia respectivă crezi că oprea pentru pietonul angajat deja în traversare? A oprit că a sărit aia pe trecere, altfel nu mai avea timp să oprească pentru tip.

 9. Cum ne-cum, tiristul a oprit pe trecere. În schimb doamna s-ar putea să ajungă la un moment dat doar o pată pe asfalt…

 10. Eu nu zic ca n-a gresit, dar si femeia aia a trecut intr-o durere-n balta… In orice caz, nu vi-as dori sa trebuiasca sa opriti un tir in situatii limita. Amandoi au gresit.

 11. idiots, idiots are everywhere

 12. Clar ca nu se circula asa cu mastodontul prin localitate DAR ar trebui sa se prevada printre atributiile politistilor si o bataie buna pt o astfel de pietoanTa…bun…bataie doare…dar macar poate te face sa bagi la cap si sa te tina in viata.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!