It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

8 comentarii

 1. El a patruns in intersectie pe verde, nu a trecut pe rosu. Cei trei idioti de dupa el au trecut pe rosu.
  Problema cea mai mare a lui este ca a adormit in mijlocul intersectiei.

  • Cristy SB

   Corect. S-a simtit regele soselelor. Ceilalti erau de decor !!!

 2. ce-i aia + alti?

 3. A intrat in intersectie pe verde….dar, acolo se face coloana in asemenea hal, incat risti sa ramai in intersectie cand primesc ceilati verde. Din cate imi aduc aminte, este interzis sa patrunzi in intersectie, daca asta duce la blocarea acesteie(adica te prinde rosu inainte sa treci de ea). Ce-i drept, pe cei mai multi, nici nu-i intereseaza asa ceva.

  • Cristy SB

   Aici gresesti GRAV. Ala de la atlassib s-a oprit voluntar in intersectie fara sa aiba ceva in fata !!!
   A SFIDAT PE TOATA LUMEA. Ar fi trebuit sa-i suspende carnetul pentru 3 luni. Eu as fi de parere ca-i TICALOS, sa sfideze pe toata lumea !!!!

  • Eu vorbesc de situatia generala la orele de varf, cand stim toti din Sibiu si imprejurimi, cum se baga supozitoarele in intersectie, desi este clar ca nu au cu sa treaca inainte de a se face rosu, atat acolo, cat si la intersectia cu V Aron.

  • Cristy SB

   Aici ai dreptate. Se baga in intersectie si raman blocati acolo, incurcand cealalta directie de mers, de fapt blocand toata circulatia. Au dat unii ceva in lege, dar cine-i ia de urechi pe astia, ca politia afla ultima. Au alte treburi, piata, muraturi si alte alea. O vila o pipita etc.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!