It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Un pic cam prost!

Adăugat de FlorinGVR
Raportează ca șters! 45

Conduita preventiva!? Google it!

6 comentarii

 1. Din cate imi dau seama din clip, cel cu Fordul l-a ferit pe cel care facea stanga pe linia dubla continua.

 2. oskar77adi

  Dobitoc de Brasov..!..Cretin..!

 3. Eu cred ca vezi o idee cam prost. Mai deruleaza-ti propriul clip.
  Autoturismul a venit peste dubla continua de pe strada din stanga. Dubitstul probabil nu isi inchipuia ca cineva poate fi atat de prost acolo.
  Cu minus.

 4. Cand te uiti in oglinda sa ocolesti ceva si e liber si in secunda 2 apare cineva langa tine dupa ce a intors pe dubla continua ce poti face ? La ce cluster fuck a fost acolo mi se pare ca a iesit chiar ok iar dubistu’ n-a fost deloc prost.

 5. FlorinGVR cum poti sa spui ceva de cel cu dubita? cum? cand mizeria aia se baga pe dubla continua intr-un unghi in care cel cu dubita nu avea cum sa-l vada.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si inca un semn de exclamare!

 6. FlorinGVR Prostul desavarsit in acest clip este cel vireaza la stanga peste linia dubla continua la 0:21 avand in acel moment trafic pe ambele sensuri de mers (microbuzul si autoutilitara alba). Dubistul l-a ferit cat s-a putut (0:22) dupa care a tras de volan in stanga sa nu-l loveasca pe cel care circula pe prima banda.
  Faptul ca l-a scos pe sensul opus de mers pe prost (0:25) e doar o consecinta a manevrei acestuia de a sari in fata celorlalti. De ce sa loveasca un nevinovat din cauza individului iubitor de „6-9” si adrenalina?
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!