Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

Prețul inițial a fost: 349,00 lei.Prețul curent este: 319,00 lei.

Prețul inițial a fost: 349,00 lei.Prețul curent este: 319,00 lei.

Vezi detailii

Prost, prost, prost

Adăugat de DTC
Raportează ca șters! 73

O clipa nu am fost atent si era sa iasa urat. O lectie cu final fericit.

12 comentarii

 1. Cred că ți-a distras atenția la ce se întâmplă în față ta faptul că te-ai asigurat în oglindă când ai schimbat banda înainte de trecere.

  • Mai multe pot spune. De obicei, B1 si B2 e plina pana la urmatoarea intersectie. (probabil de aceea nu „s-a aprins” nimic in cap cand i-am vazut pe cei de pe B1 si B2 stationati) Pe langa asta, l-am vazut pe cel din fata mea ca a trecut si m-am luat dupa el. Proasta decizie.

 2. Nu te mai grabi!

 3. Lasa ca nu esti singurul: https://youtu.be/rK7DYf7BN0g.
  Eu eram cu ochii dupa indicatoare, nemaifiind obisnuit sa traversez intersectia resp. fara semafoare…noroc cu ABS-ul.

 4. Prost,prost,prost pot spune despre ala din fata ta .

 5. Mie mi se pare ca ai oprit chiar bine, reactia a fost foarte buna. Si, dupa cum spune si @ungadrian, cel din fata ta e … meserias!

 6. AragazCuBuleDeAer

  Da, niciodata nu trebuie sa te ghidezi dupa masina din fata, se poate termina soseaua si te duci dupa el, in intresectii unde nu functioneaza semaforul sau ca in cazul de fata cu galben intermitent(adica ATENTIE !!!), mai ales cant treci pe linga masini oprite e de preferat sa reduci viteza, vizibilitate spre zero-viteza aproape identica. 🙂

 7. yachtmanblue

  Ok ai venit lansa si te-ai speriat de ce s-ar fi putut intampla… esti om cu constiinta si zic ca e de bine 🙂
  Altceva este insa extrem de nasol, cum pietonul merge cu umbrela infipta in tzeasta fara nici o reactie de a se asigura, spirit de conservare nema… si cat de multi sunt din astia…

 8. +
  Se mai intampla.
  De aceea eu mi-am dezvoltat un reflex. Cand vad ca cel de pe banda alaturata opreste – pentru ca le urmaresc cu atente becurile si miscarile, din precautie, sa nu-mi sara unul in fata – incetinesc instantaneu, gata sa opresc si eu, mai ales daca nu am vizibilitate. E mai sigur asa.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.