It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Prostanaci

Adăugat de DTC
Raportează ca șters! 46

Ca sa nu le zic altfel…

Ce mai caută lumea:
 • prostanaci

16 comentarii

 1. Andrei Ciocan

  Lupul moralist…la 1 : 15 ti se pare ca ai facut o manevra regulamentara ?

  • Te rog sa ne explici tu de ce manevra de la min.1:15 e neregulamentara.Eu unul,astept cu interes punctul tau de vedere.Multumesc anticipat.

  • @7 Sins : AI nevoie de ochelari. BMW A VRUT SA IESE DIN SENS PE BANDA 2. A franat sa evite un accident.

  • @paul si unde scrie ca nu are voie sa iasa pe banda 2? eu asa fac, tin banda 1 pana in ajung in dreptul benzi 2 si acolo fac dreapta ca sa le dau mucu’ la bajetii care vor sa iasa din giratoriu de pe banda 2…

  • @Paul-Ia si citeste ce i-am scris lui @audi.Ala cu BMW a iesit din giratoriu pe B1 si s-a dus spre B2 (fara semnalizare si asigurare prealabile)cand a vazut ca mai incolo cu cca.10 metri de marcajul pietonal,pe B1,era oprit ala cu Passatul(?).Troleului i-a iesit manevra la trecerea de pe B1 pe B2 fara sa incurce pe nimeni.Remarc pozitiv ca troleul a semnalizat intentia schimbarii benzii(si implicit,presupun ca s-a si asigurat inainte).

  • mihai.badea

   100% regulamentar trebuie sa recunoastem. Dar si cocalar cu diploma. Celalalt era cu juma de masina in fata, puteai sa-l lasi sa treaca, doar ai vazut si tu passatu oprit.
   Apropo, asa ceva vezi in Rusia, in Romania. Dute in Germania sa vezi despre ce vorbesc, cum trebuia procedat.

 2. Celalalt a fost pe banda 1 si a avut proiritate. De la b2 ai schimbat banda pe b1, daca schimb banda, trebuie sa dai prioritate la ala care se afla deja pe banda.
  Ma refer la giratoriu, tu teai bagat inaintea lui la iesirea dins giratoriu.

  • Stop cadru la 1:20,asta daca urmarim amandoi acelasi clip.Cine peste cine se suie schimband banda de pe 1 pe 2 la iesirea din giratoriu?

 3. @DTC 0:20 Poate dorea sa fie primul la semafor 🙂 , dar daca vrea sa-si rupa masina, e numai problema lui. 1:19 Trebuia sa se asigure corespunzator la schimbarea directiei de mers. Nici macar semnalizarea nu-i „functioneaza”. La fel si la 1:30, dar asta macar a semnalizat, inceputul e bun 🙂
  1:45 Pe cine „a incurcat”? 😆
  +

 4. Eu ies din sens pe B2 el pe B1. Eu imi tin banda, adica B2, el nu. Nu am gresit cu nimic. Ala pe langa ca nu semnalizeaza, nici nu se asigura. Nu am schimbat nici o banda cand am iesit din giratoriu. Daca era sa schimb banda, eram deja pe B1 in spatele celui oprit ca curu acolo.

 5. corneliassy

  Mai studiati problema. https://www.youtube.com/watch?v=rJJpAHwYUrE min. 6.45-8.10

  • Din linkul tau,intre min.7:38 si min.7:59-QED,atat eu cat si DTC. 🙂

  • Legal nu este prevazut nicaieri. E indicat sa iesi la prima de pe B1 dar NU OBLIGATORIU!

  • cristy sb

   @corneliassy: Vezi ca in cazul linkului tau iesirea din giratoriu se face pe un drum cu o singura banda. In clip este iesire pe un drum cu 2 benzi.

 6. La faza de la 1:15 e cu doua taisuri:
  1. Tu cand iesi din giratoriu, fara niste marcaje de obligare sau ghidare, treci peste B1, deci automat faci o schimbare de banda. El care e pe B1 nu face asa ceva cand iese din sens ci doar iese. Ca iese in B1 sau in B2 e treaba lui (mai ales cand B1 e vizibil ocupata ca aici) deci poti pica tu vinovat ca nu te-ai asigurat la schimbarea benzii in sens.

  2. El nu s-a asigurat la schimbarea benzii dupa sens.

  Tinand cont de traiectoria larga a lui @DTC si atentia cu care a iesit din sens, e greu sa il acuzi de rea intentie sau sa ii atasezi vreo vina, iar sa faci ceva cum zice @florin e destul de marlanesc si cam taie din beneficiul unui sens giratoriu cu mai multe benzi conectat cu drumuri cu mai multe benzi. De ce sunt 2 benzi peste tot daca vii de pe 1 pe 2 „ca sa le dai mucu’ la bajetii care vor sa iasa din giratoriu de pe banda 2”? Cine ce are de castigat? (Cred ca am mai avut discutia asta pe Forum). Acestea fiind spuse, pentru ca intr-adevar era in fata cel de pe B1 personal l-as fi lasat sa treaca, chiar daca atentia lui a fost spre 0… desi sunt convins ca 99% din trafic nu m-ar fi lasat sa trec pe B2 acolo nici batuti.

 7. corneliassy

  @cristy sb, pe la min. 7 vorbeste si un nene militzist care vorbeste si de sensurile cu 2 sau 3 benzi. Si crede-ma caci vorbesc din proprie expierenta. In Iasi avem un sens dubios in Podul Ros si ma confrunt zilnic cu astfel de situatii.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!