It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Prostia si tupeul …

Adăugat de Patrick Alex
Raportează ca șters! 99

Faza 1 – Cora Lujerului. O doamna din TR (cred ca din specia Vioricai Dancila), cat pe ce sa se urce peste mine, de fata cu domnisoara de la rutiera care dirija circulatia. Desi domnisoara politista ii gesticuleaza doamnei ceva la modul „Ce faciiii?? Nu te uiti in oglinzi? Dai peste ala?”, doamna care merge inainte de pe banda de stanga, fara nicio jena, fara sa semnalizeze, este lasata sa isi continue drumul linistita fara a fi sanctionata intr-un fel. Macar un avertisment, ceva.

Faza 2 – Drumul intre tarlale. Un pustan tupeist care ne considera pe toti prosti pentru ca stam si asteptam in coloana. Ne-a aratat el cum se conduce.

6 comentarii

  1. Cum sa te urci pe trotuar cand ala, dupa ce ca vine pe contrasens, nici macar nu se oboseste sa incerce sa elibereze banda.

  2. specia Vioricai Dancila?! WOW

  3. La faza a doua, daca eram in locul celui de pe contrasens, nu-l lasam pe smecher sub nicio forma. Il diceam in marsarier pana la capatul coloanei…

  4. #1-ne plangem pe buna dreptate ca nu exista picior de politist atunci cand e nevoie de ei,mai ales in intersectiile aglomerate si care sa sanctioneze incalcari ale CR.Dar nici cand sunt,e cam si cum n-ar fi.
    #2-mergea un nazad de toata frumusetea pentru scoaterea fumurilor de mare smecher din capatana aluia.Dar cand esti slab,te urci pe borduri.Bravos natiune!

  5. La a 2-a faza, daca Dacia avea camera pe bord, cu siguranta facea de un nazad :)).

  6. Doamne prosti mai sunt unii…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!