It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Prostie/nesimtire

Adăugat de cosminu
Raportează ca șters! 74

Cate-o data ma intreb daca prostia si nesimtirea pot coexista. Sa ma explic: daca nu te duce mintea – probabil faci ceva crezand ca e OK. Deci nu cred ca se pune problema de nesimtire. Ca sa fii nesimtit presupune ca te duce capu la prostii … Deci nu merg ambele (in afara de Robu – el poate ambele – dar asta e o alta discutie).

6 comentarii

 1. @cosminu In general nu e obligatoriu sa mearga impreuna. Insa cei care trec fara nicio greata pe rosu, intentionat si cu durere in pix, merita in schimb sa stea o vreme pe bara.
  +

 2. „Deci nu merg ambele (in afara de Robu – el poate ambele – dar asta e o alta discutie).”
  Nu stiu daca joci baschet, dar exista in sportul respectiv ceea ce se numeste „triple threat” (e o pozitie… si probabil nu e doar in baschet termenul folosit). La Robu e tot un „triple threat”: cele 2 enumerate de tine plus grandomanie, megalomanie, narcisism sau cum vrei sa ii zici. La fel era cand era rector, acum face exact acelasi lucru la Primarie ce a facut la Poli.

  Legat de clip, destul de standard practica in zona… dar cand ai indicatoare cu viteza recomandata pt unda verde 60 km/h pe strada cu limita 50, parca te astepti sa fie si soferi prosti ca stalpii 😀

 3. Ii invit pe acei soferi sa faca de astea prin Elvetia de exemplu 🙂
  La modul la care s-au manifesta (cu intentie), lasau cel putin banii de mancare pe o luna la politie plus ca le pastrau aia carnetele vreo 6 luni

 4. Cum se duc unii pe rosu zici ca sunt miopi… incredibil.

 5. +
  Dar, dupa cate am vazut eu ca sofer, si, in general, in toata viata mea, eu as zice ca mai degraba nesimtirea si prostia merg mana in mana. Sa nu confundam „jmekerii” cu nesimtitii. „Jmekerii” or fi ei si nesimtiti, dar nu sunt prosti. Ei stiu foarte bine ce fac si stiu sa te fenteze fara riscuri mari.
  Insa nesimtirea pura presupune automat lipsa oricarei intelegeri a lumii, deci e ruda de gradul 1 cu prostia. Nesimtitului pur si simplu nu-i pasa. Nu intelege, nu simte. El e singur pe lume. Ceilalti sunt decor.

  Jmekerul iti taie calea rapid, fara sa te faca sa incetinesti sau sa eviti. E constient de riscuri si le asuma.

  Nesimtitul merge pur si simplu pe unde are chef si te ignora cu desavarsire. Nu calculeaza nimic, n-are dubii, si habar n-are de pericole. E prost, si nu stie ca e prost, si nici nu-i pasa.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!