It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

5 comentarii

 1. Fiind din Satu Mare, cunoscand orasul si filmand si eu am urmatoarele remarci de facut. Prea se posteaza absolut orice banalitate.
  Ex: La faza 2 (incepand de la 0:57); Loganul circula mai rapid decat celelalte vechicule deci e normal sa fie pe banda 2 (o circulatie normala unde sunt 2 sau mai multe benzi pe sens). Semnalizeaza, se asigura si se incadreaza corespunzator fara sa forteze pe nimeni. Nu a ajuns la linia continua de preselectare a benzilor intr-o intersectie. Deci unde e problema ?
  La faza 3 (incepand cu 1:20); Sunt 2 benzi pe sens; desi acest lucru nu e reglementat de un panou aditional, cel cu duba e incadrat pe prima banda care e cu siguranta de inainte, autorul pe banda a2a, care poate fi de inainte sau stanga, deci cel cu duba nu s-a incadrat ca un „animalul preznetat in clip”, considerand ca intra de pe 2 benzi pe sens pe o strada cu 1 banda pe sens. (pe dreapta fiind parcare)
  La faza 4 (incepand de la 2:02), venea putin mai tare ca si autoul nu chair ca un nebun

 2. Sergiu Gabriel-Spark…stiu ca te enerveaza pagina…asta este si scopul sa enerveze cat mai multi ….sti tu cuvintul meu preferat.

 3. Nu e vorba de enervat. E vorba de calitatea continutului. Atata tot. E ok ca incepe sa se formeze o comunitate de oameni care filmeaza si in partea asta. Dar poti sa iei exemplu de la Lucian80 sau dio, care sunt tot de aici, si nivelul filmarilor lor e ceva mai ridicat, nu posteaza chiar orice banalitate. Crede-ma si eu cateva sute de giga filmati cu banalizati, dar aleg sa nu-i urc. Numai bine

 4. Din banalitati ajungem la accidente. Comentariile tale le-am incadrat la ‘rautacisme” vorba lui Gica Hagi. Sa facem bine ca sa nu fie rau.
  Nu participam la nici un concurs de clipuri…daca ele sunt banale nu trebuie urmarite.In momentul in care nu vom mai primi nici o apreciere nu vom mai urca filme aici.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!