It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Prostul Doljului

Adăugat de duude
Raportează ca șters! 112

Era la vreo 100 de metri in fata, vizibilitate maxima, vede ca vine o masina si tot se baga. No comment …
Esti prostul Doljului … vezi ca n-ai viata lunga daca continui asa!

Ce mai caută lumea:
 • Duude kraz

16 comentarii

 1. Ii urez un stalp, cap de pod, camion, pom. http://www.gds.ro/Local/2017-07-31/impact-mortal-la-breasta/ ii vine și lui timpul.

  • Cum il chema pe sofer, Winetoo Cafadaru, :)))) cred ca era si inaripat si analfabet.

 2. Din experiențele anterioare a tras concluzia că oamenii au instinct de conservare și se dau din fața lui. Asta până de unul ca el sau de unul care nu e atent.

  • TIR să sperăm, pentru ca numărul victimelor să fie cât mai mic.

 3. robwin_75

  Egrete……

 4. in general nu sunt foarte caustic si apelativele „prost, idiot, retardat” le folosesc in foarte putine cazuri, spre deloc. Aici mi se pare prea putin.

 5. trebuie incadrat la tentativa de omor!

 6. radumanea1

  Nu vinde nimeni un Kraz? Il cumpar eu si incep sa ma plimb pe sosele.

 7. Nu are nici un efect daca tu claxonezi, nu se aude la cel din fata…luminezi

  • da stiu, am o problema cu claxonul…de obicei claxonez cand trec pe langa ei…nu ca le-ar pasa…incerc sa ma las….dar oricum de obicei stau cu ambele maini pe volan si dreapta e sprijinita de claxon si mi-e foarte usor sa claxonez….le-am dat si flashuri….

 8. Deobicei astia supravietuiesc intr-un accident…mor aia nevinovati.

 9. @duude A crezut teribilistul ca poate-l ajuta masina, sa-i suplineasca lipsa de-acolo de sus. 0:11 Nu s-a intamplat asta, dar mai poate incerca si altadata, cum spune un coleg mai sus cu ceva mult mai masiv in fata si sa vada rezultatul … daca mai apuca.
  +

  • nu stiu ce masina tre’ sa ai ca sa depasesti intr-o suta de metri…fara sa faci pe nimeni sa puna frana si sa-ti faca loc sa treci…dar sigur a lui e departe de asa ceva…avand in vedere ca toata lumea din masina aia se distra…cred ca a lor conversatie suna ceva de genu:”uite-i pe prosti, s-au cacat pe ei de frica”….data viitoare cine stie…poate e unul care se mai uita in telefon…e mai neatent….cu o masinuta mai mare sa vedem daca mai e amuzant….

  • @duude Noi ii putem spune ca nu va fi deloc amuzant, dar nu trebuie sa ne creada pe cuvant 🙂

 10. auzisem că a devenit o moda asta, o rutina gen, cum e cu depășitul coloanei, cam așa a devenit în România și fazele astea, au ajuns să le.faca intenționat , sa intre cu tupeu că sigur de da celălalt la oparte. eu zic sa monitorizați fazele astea și o să ajungeți la aceiași concluzie. părerea mea e că nu ne mai scăpa nici dracu. daca și fazele astea au ajuns o normalitate… vai plnoastra

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!