It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul

Adăugat de ROAD EYE
156 0

5 comentarii

 1. robwin_75

  O OAIE !!!

 2. Da’ un semnal stanga ai dat si tu cand ai trecut de pe banda 2 pe 3? Cocalarul se asigurase in stanga, avea si banda libera pe drepata cand si-a inceput iesirea din parcare/strada laterala, pana la duba oprita in fata oprita intre benzile 1 si 2 mai era ceva distanta, ai fi putut ramane pe banda 2, sa il lasi sa se bage si sa il depasesti pana in duba; daca nu se baga, il loveau cei ce veneau din stanga lui. Ca s-a dovedit un ghertoi care merita lovit de un tir, e altceva, dar putea fi oricine acolo. Fii mai calm, mai ingaduitor, anticipeaza ce vor altii sa faca.

  • teddycarebears

   in loc sa mearga perpendicular pe axul drumului unde era si linia punctata ala a mers in diagonala si a taiat dubla … nu il atingeau aia de pe sensul celalalt daca trecea pe unde trebuia pentru ca avea tot spatiul de manavra in spatele autorului … ok ?

  • Nu cred ca e ok, nu cred ca mai avea spatiu!
   Daca aveam filmarea cu cateva secunde mai inainte, era mai clara faza. Atunci cand „prostul” a iesit in drumul principal, cameramanul nostru era pe banda 2; cand cameramanul trece de pe B2 pe B3, „prostul” deja taiase 2 din cele 3 benzi de pe partea stanga a soselei. Eu zic ca daca intra perpendicular prin spatele masinii care filmeaza, se pierdeau vreo 2 secunde si i-ar fi obligat pe cei de pe celalalt sens sa opreasca sau eventual sa il loveasca.
   In caz de accident, era clar vina celui care a taiat soseaua, ca nu s-a asigurat si nu a dat prioritate, dar si cameramanul a vrut sa para smecher. Putea si el sa ramana pe banda lui, sau sa incetineasca un pic sa il lase sa se bage. Uite de asta mor multi oameni pe sosele, fiindca exista tupeisti fara prioritate si tupeisti cu prioritate care nu vor sa cedeze!
   Noroc ca mai exista si soferi adevarati care inteleg traficul si ofera respect si intelegere fata de cei care gresesc.

  • @cristi7… Respect si intelegere pentru cei care gresesc, da. Dar vezi vreo gresesala aici ? Eu vad intentie clara. Cand intri in drumul principal, fortand, cu gandul ca te lasa cel care are prioritate, nu mai e greseala. Mai mult decat atat, dupa ce il fortezi sa franeze ii mai si arati cat esti de ghertoi. Unul care greseste nu face asta, ci multumeste !
   Hai sa fim seriosi, indivizi din astia fac asa pentru ca vad ca le merge, si le va merge cat timp nu luam atitudine.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!