It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Prostul zilei – Soferi printre noi #121

Adăugat de Traffic Madrid
Raportează ca șters! 13

ATENȚIE: Conține limbaj licențios! Cu multa carne

 1. Un roman imbecil, care taie fata fara nici o jena, dupa care face manevre de intimidare. Cu carne…
 2. Un „Marcel” nehotarat se incadreaza mult prea tarziu.

9 comentarii

  • Cred ca se refera la Marcelul de la GPS, fratele Ioanei 🙂

  • Mihaela: suna peiorativ, și dacă pot înțelege peiorativul „Dorel” sau „Bulă” ș.a.m.d. de Marcel nu am auzit în modul asta și am în familie numele, ceea ce face asta jignitor puțin și la adresa mea.

  • Tu, Dorine te ofensezi cam repede, dar de ce trebuie să spui intr-un comentariu public faptul ca in mintea ta se fac diverse legături cu nume si neamuri? Nu ma intereseaza nici pe mine si cred ca pe nimeni altcineva. Te-am menționat undeva?

  • Daca ziceam eu intr-un comentariu de unu’ ca face o manevra de Gabriel sau de cineva cu numere de Spania ca ii capsunar te suparai. Eu am intrebat prima data si i-am raspuns Mihaelei.

   Cat despre dubitar… puteai sa zici asa daca ai o problema cu dubistii. Nu e singura ta problema… dar e una ca tot vorbesti de ofensat usor. Iar despre legaturi, nu stau sa fac pe detectivu’ cu toate frustrarile tuturor sa stiu ce conexiuni subtile faci cand injuri un nume oarecare.

  • Nu am o problema cu dubistii, ci cu imbecilii. Si de ce m-as supara daca ai spune tu ceva despre unu’ cu nr. de Spania, sau manevra de Gabriel? Atata timp cat nu e un mesaj direct catre cineva anume… nu vad nici un motiv.
   Sper ca s-a clarificat trimiterea la marcel😊

  • Dorin , am inteles acum de ce te-a deranajat.
   Dar, dupa cum vezi, era un Marcel special, nu unul general. 🙂

 1. Din pacate, sau din fericire, nu fac referire nici la GPS, nici la neamurile ofensatului (deci nu ma intereseaza cine pe cine are in familie),
  Sunteți destul de vechi pe aici, ar trebui sa faceti legatura (dubițar… marcel… ) cu un specimen aparte. Nici nu merita sa ii fie pomenit numele intreg, sau aliasul😂.

  • @Traffic Madrid, am vrut sa inteleg ca faci referire la GPS, desi mi-a trecut prin minte si varianta zisa de tine.
   Nu cred ca e cazul ca batem apropouri cu privire la el. Nu imi e nici pe departe simpatic, nu se adreseaza foarte frumos la adresa mea (atunci cand a facut-o) deci nu ma poti banui ca-i iau apararea.
   Cred ca taberele s-au impartit si cel mai bine e sa ne vedem fiecare de ale lui. Avem loc cu totii sub soare. 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!