11 comentarii

 1. Pufulete presedinte! (n-are legatura cu politica, m-a amuzat nickname-ul ales xD)

  Bine ai venit!

 2. Am dat +,dar pentru faza cu fetele meriti un minus, nu se face asa ceva, le-ai vazut de departe de ce oare ai claxonat in ultimii metrii, a mai trebuit sa si franezi. Nu ai avut o atitudine tocmai demna, chiar daca ele mergeau ca „voda prin loboda”. Daca te trezeai cu vreo sacosa pe parbriz, niciodata nu poti sti cum reactioneaza un om la „sperietura”.
  Te poti caracteriza singur pentru reactia asta, clar nu este un comportament de „pufulete” 😀

 3. + cu aceeasi rezerva ca si @Doc. Un claxon scurt de atentionare pe la 1:06-1:07 era mai potrivit si-avea mai mult efect.

 4. incearca sa fii mai putin zelos cu cei cu microbuze intr-un girator asa mic. E lung (~7.5m) si mai greu de manevrat decat cotetul tau de ~4.3m .

 5. @HyP^, multumesc frumos!
  @DOC, sunt de acord cu cele spuse de tine.
  @Astharoth, ai dreptate, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa cedeze trecerea, din moment ce m-a vazut.

 6. Sunt pro sperietura. Asa le intra si in subconstient faptul ca nu e ok sa mearga ca „Voda prin loboda”. Mi-a facut-o si mie la fel un sofer acum multi ani, si de atunci ma asigur de cel putin 2 ori in fiecare directie.

 7. @romanu, asa m-am gandit si eu, ca le va intra in cap cum ti-a intrat si tie, dar depinde de fiecare om cum reactioneaza.Si tu ai dreptate, si DOC.

 8. In parcari, zone mai izolate (fara locuinte pe langa) claxonul e ok si poti preda lectii cat vrei.

  In zone populate iti recomand apasarea ambreiajului si turarea in gol inainte sa te apropii de oameni. Nu se sperie atat de rau si iti faci si loc mai usor.

 9. @Pufulete – Daca eu eram in locul fetelor,din cauza sperieturii,dadeam cu papornita in masina ta,sau iti lesinam pe capota,pe linga faptul ca parcarea este a unui supermarket presupun,ea este destinata tutror categoriilor de participanti la trafic,aici se includ si pietonii,oare de ce crezi ca sunt restrictii de viteza prezentate la intrarea in parcare si prin mai toata parcare,prin indicatoare de interzicere a depasiri vitezei cu 5km/h in anumite parcari si cu 10km/h in altele…

 10. @AGENTUL, in lege scrie ca „pietonii trebuie să se deplaseze pe partea dreaptă a trotuarelor, pistelor pentru pietoni sau pe potecile alăturate drumului public, iar în lipsa acestora – pe acostament.”
  Si in parcari se aplica Codul Rutier.

 11. Bine că pe dobitocul care a oprit în mijlocul drumului nu l-ai claxonat, dar pe fetele alea le-ai speriat. Sugestiv mod de a-ți alege cu cine să faci educație rutieră.

  Legea aia pe care ai citat-o spune și că nu ai voie să claxonezi decât la 25 de metri de cei pe care vrei să-i atenționezi și într-un mod în care să nu-i facă să aibă reacții care să-i pună în pericol.
  Eu să fi fost în locul fetelor ți-aș fi întors plasa aia pe capotă instant, așa doar ca să mai înveți și mătăluță un pic de legislație.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!