Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Pumn in geam

Adăugat de Cu camera pornita
Raportează ca șters! 81

Din stânga se auzea o ambulanță venind. Am încercat să trec ușor de trecerea de pietoni ca să eliberez intersecția. Văzand că pietonii nu se opresc, m-am oprit și eu. Ce-i drept, m-am urcat jumătate de metru pe trecere. Apare apoi un justițiar autoproclamat, îndemnându-mă să dau mai în spate. Probabil din cauza căștilor nu putea să audă că se apropie o ambulanță. Îi fac semn din mână să traverseze mai departe, lucru ce pare să îl enerveze profund. Vine la ușa mea, vede că nu îi bag în seamă frustrările și lovește în geam cu pumnul.

18 comentarii

 1. Conținutul acestui comentariu a fost eliminat pentru că nu aducea valoare discuției.

  Echipa TT vă mulțumește pentru înțelegere.

  • Cu camera pornita

   Nu stiu cum ai ajuns la concluzia asta, din moment ce eu n-am schimbat o vorba cu individul. Justitiarul e cel ce incearca sa faca dreptate. Postand un clip pe net nu inseamna ca iti faci dreptate. Ar fi prea usor.

 2. Orice ambulanta care vine pe stefan cel mare o ia cu celelalte masini de interventie pe linia de tramvai, pur si simplu incercai ca orice baiat valabil sa treci mai repede sa stai la coada urmatoare, practic s-au intalnit doi pui de meltenasi mioritici

  • Cu camera pornita

   Ambulanta venea de pe Vasile Lascar, strada perpendiculara pe Stefan cel Mare. Nu aveam de unde sa stiu daca va face stanga pe Stefan cel Mare sau daca are nevoie sa intre pe straduta din dreapta mea, care era blocata de coloana de masini din spatele meu.
   La cum e traficul dimineata, nu isi are rostul sa incerci sa fortezi o trecere de pietoni doar ca sa te opresti din nou putin mai in fata. Nu asta era intentia mea.

  • tu care ești … eu care am venit prima oară acolo pe Ștefan cel Mare nu știu ce obiceiuri au localii , gen pe unde circulă ambulanța. De aceea există legea care spune:

   Art. 37. (2) Conducătorii de vehicule sunt obligaţi să reducă viteza, să circule cât mai aproape de marginea drumului în sensul de deplasare şi să acorde prioritate la trecerea autovehiculelor cu regim de circulaţie prioritară care au în funcţiune mijloacele speciale de avertizare luminoasă de culoare albastră şi sonore.
   și
   Art. 167 – (1) Se interzice pietonilor şi persoanelor asimilate acestora:
   a) să se angajeze în traversarea drumului public atunci când se apropie un autovehicul cu regim de circulaţie prioritară care are în funcţiune semnalele speciale de avertizare luminoase şi sonore;

   Ah, și eu care sunt , nu am un glob de cristal în care să văd că ambulanța nu a fost chemată la blocul din fața mea, deci nu continuă pe linia de tramvai ci trebuie să oprească exact în fața mea.

   Vorbește gura fără tine.

  • Nu vreau in niciun fel sa-i iau apărarea gibonului pieton cu căști, dar un nene milițian cu cascheta albă mi-a zis așa la o faza asemănătoare. În intersectiile aglomerate daca vine vreun vehicul cu regim prioritar din spate si sunt pietoni pe trecere care merg in dorul Lelii, important e să semnalizezi intenția de a trage dreapta sau stanga, nu de a forța pietonii sa treaca intrând cu masina pe trecere pentru ca cel sancționat o sa fie șoferul nu pietonul. De ce sa-ti risti permisul sau sa lovești vreun pieton adormit, cand poti face loc vehiculului cu regim prioritar in siguranța după eliberarea trecerii de pietoni. Deci importanta este semnalizarea intenției atunci cand nu o poti face in siguranța. A mai spus că lovirea de către un vehicul cu regim prioritar a unui pieton pe trecere este cu totul alta mancare de pește decât a unui vehicul care a incercat sa faca loc vehiculului prioritar. Deci atenție mare.

 3. Ce tare a fost editată, cu zgomotul de bășină digitală + stop cadru când apare individul 😂😂😂

 4. mea culpa, prima impresie a fost ca tot incercai sa castigi cate un cm la trecere ceea ce era stupid, daca voia ambulanta sa faca dreapta insa nu ai fi reusit sa ajuti ci riscai sa dai peste un pieton, dar tinand cont ca ala cu ambulanta ii da cu semnale acustice si luminoase te ia un pic panica si nu stii cum sa procedezi sa ii faci loc, ai impresia ca sirenele ti se adreseaza pe masura ce se apropie de tine

  my bad, doar un pui nu doi 🙂

 5. ComyGaming

  1440p, bitrate day pe high?

  • Cu camera pornita

   1080p, cam 15mbps bitrate. Camera poate si 1440p, din cate tin minte.

 6. ZegheTank

  Pumn in geam, pumn in mecla. O merita din plin.

 7. Dacă nu ai făcut stop cadru pe mecla lui pansată şi fără doi dinţi din faţă, degeaba ai făcut.

 8. Un prostavan…. S-a trezit ego-ul in el….

 9. Un pieton nesimtit!!!!

 10. Daniel017

  Ala cu Smurdul a încetinit pt ca și-a luat și el un pumn in geam sau doar a dat peste el ?

 11. Cred ca presiune era de la faptul ca blocaserati intersecția și nu știați unde va merge ambulanța.
  Primele greșeli sunt ale șoferului, cumva flagrante, apoi ce face pietonul, cu toate ca este exact ceea ce as face eu direct meclei multora de la volan, dar încă reușesc sa ma abțin.

  • Cu camera pornita

   In afară că m-am urcat puțin pe trecere, nu-mi dau seama ce altă greșeală am făcut. Dar sunt dispus sa ascult și să învăț, dacă poți detalia.

 12. HaterInTrafic

  nu stiu ce campii bateti voi acolo, insa omul ala merita un pic de puscarie din punctul meu de vedere. este VIOLENT. este violent intr-o capitala europeana, in miez de zi, de fata cu toata lumea. ganditi-va de ce ar fi in stare cand nu-l vede nimeni. poate e bolnav psihic 🙂

  dar cum noi nu avem justitie in puroiul asta de tara nenorocita… a devenit justificabil sa-ti iei pumni in masina cand iesi cu masina pe strada. ba unii sunt atat de prosti, incat iti vor gasi o explicatie DE CE a fost animalul ala suparat pe tine. mi-e o scarba de nu mai pot.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.