It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Sa te pupe …

Adăugat de Ursul Grizonat
Raportează ca șters! 73

Sa te pupe … de istet care ai blocat-o pe Gina, fiind pelcat 5 minute sa-ti iei casa de marcat. Na ca a dat cu paguba.
Gogule, nu mai bloca pe altii fara sa lasi un numar de teelfon. Nu de alta, dar sa moara Gigilan de nu te sunam dupa ce-ti fura unul laptopul lasat pe bancheta.
Si daca tot sunt pusi pe dat amenzi, sa dea nene la tot alaiul de bamblegi opriti aiurea „5 minute”

Ce mai caută lumea:
 • pupe logan 2

7 comentarii

 1. mariusikk

  @Ursul cel cu loganul alb il cunosc, lucreaza la Groupama.

 2. @mariusikk Stie toata lumea unde lucreaza. Scrie pe masina. Nu inteleg de ce astia cu masini colantate fac atatea tampenii. Sa mai stea pe acolo, poate apare si pe Google 🙂

 3. primi 2 , cred ca au luat permisu pe OUA – sau pe carne de porc
  + ursulane !!!!

 4. Astia pur si simplu nu gandesc! N-o fac de smecheri si, in marea lor majoritate, nici de nesimtiti. Pur si simplu au creierul neted. N-au regrete pentru ca nu pricep „care-i problema, dom’ne?”.

  Pe mine m-a blocat odata unul in parcarea firmei (ma rog, parcarea comuna a firmelor), el lucrand la alta firma. N-a lasat nici un numar de telefon, dar portarul stia cine e. S-a dus sa anunte si a venit cu numarul de telefon al respectivului. L-am sunat pe zevzec si mi-a raspuns senin ca nu e in Bucuresti ci ca e in drum spre Brasov cu alta masina a firmei lui. Cand l-am intrebat cine are cheile masinii cu care ma blocase mi-a raspuns senin ca a uitat sa lase cheile masinii la birou iar cheile de rezerva sunt acasa la el… Nici nu stiam ce sa fac: sa rad de prostia absoluta a aluia sau sa-l trimit la origini. Pana la urma am cautat soferul altei masini, care sa-mi faca loc, cumva, in alta directie. Noroc ca masina mea nu e lunga si nici lata, ca acolo ramaneam pana se intorcea Dorel ala… 🙂

  +

 5. Zi si de ala cu Loganu care a oprit sa faca poze deranjand pe cei din spate, cand putea foarte usor sa ocoleasca si sa isi vada de drum.

 6. Ca sare si piper: cand a venit Loganul d epolitie local a venit cu sirene, cat s-au foit pe langa masina sa faca pozele au dat cu goarna. Ghinion. Amenda a fost data.

 7. mariusikk

  @Ursul nu la asta ma refeream este evident ce scrie pe masina. Soferul ei este vecin cu mine de munca.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!