It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

28 comentarii

 1. Ce conduci ca nu e Matiz si nu e nici invizibil ?:

 2. Nu are oglinzi tristul 🙂
  +

 3. Eu zic ca avea, a facut-o intentionat.

 4. Cum, n-a zis nimeni nimic despre devansarea pe dreapta?

  • De ce ar zice ceva… nu e ilegala.

  • Dar nu-i nici sanatoasa, dupa cum se vede pe clip. Nici nu sunt marcate foarte clar acele benzi datorita multitudinii de petice. Eu cel putin nu m-as fi bagat prin dreapta pe acolo vazand ca tir-ul sta intre benzi.

  • Exista legi si regulamente pt toti, fiecare avem obligatii si drepturi. Sincer si eu as fi facut la fel. De ce sa stau ca planta in spatele unei coloane lente cand pot sa schimb banda si sa ma duc.

   Intrebarea e de ce nu zice nimeni nimic de cisterna B2-lover. Nu cred ca se acrea laptele pe B1 🙂

  • @RebounD11 Repet, n-am zis nimic in privinta ilegalitatii manevrei. Cu atat mai mult ca cisterna mergea si pe 2 benzi atunci cand nu mergea pe B2 sau cand s-a urcat peste autor pe B1 (deci 2-3 greseli acolo pentru cisterna)

   Autorul n-a gresit cu nimic. Decat cu faptul ca s-a bagat asa p-acolo cand a vazut ditamai cisterna cum merge. Eu asta ziceam. Eu n-as depasi pe dreapta pe nimeni care ar fi fost in asa pozitie. Puteam pune mana in foc ca cineva din spate o sa-i faca vreun semn sa se dea pe B1 si o sa se arunce pe B1 fara sa se uite.

   „Condus preventiv” n-a fost ceea ce a facut el acolo. Trebuie sa astepte in spatele cisternei pe B1 si sa-l astepte sa-si aleaga o banda, sau sa-l faca cumva atent ca e el acolo.

   Asta pentru ca eu poate m-am obisnuit sa ma feresc eu de idioti, pentru ca asta sunt, idioti, si n-am asteptari multe de la ei atunci cand vine vorba de siguranta mea si a celor din masina.

   @Midnight Maniac Stai linistit, nu e cum a zis @Ursul Grizonat . Nu am sarit la nici o beregata, ti-am dat plus din prima. Ziceam doar ca eu n-as fi avut „curaj” sa ma arunc asa in acel culoare care se tot micea.

  • Devansarea nu e ilegala doar periculoasa atunci cand se face la camioane pe partea dreapta. Niciodata nu ma bag cand se sta intre benzi asta sa fie clar. Dar vrea sa precizez un aspect ce am omis sa scriuin descriere, soferul camionului vorbea la telefon si nu ma observat in oglinzi isi ceruse scuze.

 5. Autor nou, nu-i sariti la beregata.

 6. Seful_sefilor

  Unghiul mort…………

  • Doar neuronul celui cu cisterna e mort. Are 2 oglinzi pe partea aia, presupun ca nu pentru machiajul pasagerelor, ci pentru unghiul mort.

  • Corect, cine stie poate confirma ca devansarea camioanelor pe partea dreapta e foarte periculoasa, din cauza unghiului mort. Eu conosc asta dar am vrut doar sa evidentiez ceeea ce se poate intampla. Filmarea e facuta de pe un Sprinter.

 7. nimeni nu a trecut pe dreapta ,decat domnu cu camera. – evident.

  • Tu ce ai fi facut ? . Sa nu mi spui ca ai fi stat in spatele laptarului ca nu te cred

  • as fi facut ce fac si ceilalti din spatele laptarului 😉 nu as fi intrat pe o banda cu juma de aratura.

 8. In sfarsit te-ai hotarat sa postezi si aici ! Bine ai venit ! (+)

 9. Stop cadru la min1:05.Se vede laptarul cu mana la ureche (Sigur vorbea la telefon dupa ce lasase pilotul automat al camionului pe ON 🙂 ).Foarte aproape ,in spatele lui la 4-5 metri maxim,era Loganul MCV care cred ca la claxonat si/sau flashuit ca sa treaca pe B1,si el nu s-a mai asigurat si in oglinda dreapta.A tras instinctiv de volan spre dreapta si in secunda urmatoare,uitandu-se si in oglinda(sau auzind mai intai claxonul tau),s-a repliat iar pe B2.Daca te atingea,te proiecta in stalpul de iluminat public si daca si cisterna-remorca te agata din stanga ta spate,te trimitea la pescuit in canalul de sub podul care tocmai urma la cativa metri.Bine ca faza asta s-a terminat cu bine pentru toti.Plus

 10. N-are bani de hentfree ? Sa facem o cheta !!!

 11. paul.gheorghe

  N-a vazut nimeni scuarul de la 1:07 (full hd si full screen)? Drumul e facut de asa natura incat sa te arunce-n șant pe portiunea aia daca depasesti un tir.
  Shit happens everyday.

  • Corect, soferul de camion a vrut sa ocoleasca scuarul (sa nu urce pe el), d-aia a tras drepta de volan.

 12. Dau minus doar pentru ca am stat 2minute pentru o faza de 10secunde 🙁

  • Chiar nu ma intereseaza minusurile sau plusurile, postez pt ca unii sa vad in asamblu anumite chestii. Chiar nu inteleg ce cauti aici sa iti irosesti viata ta pretioasa

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!